Profesoara Mihaela Ciuc, cadru didactic de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, a mers în emisiune pentru a explica de ce a avut în geantă un pistol cu gloanțe letale în timpul orelor.

La un moment dat, discuţia s-a aprins, iar profesoaraMihaela Ciuc, a precizat că vrea să plece din emisiune. Deranjată de acuzaţiile pe cadrul didactic le-a adus părinţilor, considerând că aceştia cresc delincvenţi, Mirela Vaida a invitat-o să iasă afară din emisiune.

Invitații prezenți în emisiune care au comentat pe tema acestui subiect, au susținut decizia prezentatoarei TV.

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul”, a spus Mirela Vaida.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec”, a spus profesoara.

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine”, a concluzionat Mirela Vaida.