Zani nici nu a apucat să se bucure, că au început criticile. Foarte mulți contestă victoria băiatului cu o poveste specială de viață și susțin că a fost ”aranjament”.

Zanni s-a impus, în marea finală de la Survivor România, de două ori în fața Războinicilor pe care i-a avut în cale. O dată, în fața lui Marius, cel care conducea clasamentul eficienței de la Survivor România 2021, iar apoi în fața lui Andrei Dascălu, cel care a ocupat locul al doilea în marea finală a reality-show-ului. De fiecare dată, Zanni a fost ajutat de votul publicului, voturi exprimate prin SMS de-a lungul a mai multor ore, iar acest lucru pare să fi deranjat la maximum pe fanii celor doi Războinici, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, de la Survivor România 2021.

Pe rețelele de socializare, chiar și în grupurile de Facebook administrate de cei de la Kanal D, rezultatul voturilor i-a scos din minți pe mulți dintre telespectatorii de la Survivor România 2021, iar acuzațiile cu privire la voturile prin SMS au început să curgă.

”Să se arate voturile”, este cerința multora care, astfel, contestă victoria lui Zanni din finala Survivor România 2021, mulți dintre ei arătând cu degetul intervenția celor care au produs emisiunea și care l-ar fi favotrizat pe Zanni pentru ca acesta să intre în posesia trofeului și a premiului de 50.000 de euro.

”L-au furat pe Andrei, cică a votat publicul. De ce nu s-au afișat voturile? Făcătură de emisiune, săracul Andrei știa că o să îl fure”, sunt alte comentarii cu privire la rezultatul finalei Survivor România, exprimate pe grupurile de socializare de, probabil, fani ai Războinicilor nemulțumiți de faptul că Zanni s-a impus la votul publiculu