Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la Steaua. Gigi Becali, atac frontal la doi titulari: „Face mișcări de vedetă”
Scandal la Steaua. Gigi Becali, atac frontal la doi titulari: „Face mișcări de vedetă”

Scandal la Steaua. Gigi Becali, atac frontal la doi titulari: „Face mișcări de vedetă”

Iulian Cristea și Ioan Hora au fost criticați de Gigi Becali, patronul echipei FCSB, din cauza evoluțiilor pe care le-au avut în debutul sezonului.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, este nemulțumit de randamentul pe care îl dau Iulian Cristea și Ioan Hora. Latifundiarul este nemulțumit de evoluțiile pe care le au cei doi fotbaliști în acest debut de sezon și le-a transmis să se trezească.

Sper să-și revină Hora, pentru că am văzut că nu mai este așa în formă. Acum, și el, dar și Cristea trebuie să înțeleagă un lucru. Cristea, când a venit la FCSB, era cel mai mare fundaș central. De ce? Pentru că s-a concentrat foarte tare. Acum? Face mișcări de vedetă și nu mai este atât de mare fundaș central.

Hora, tot la fel. Când a venit, am zis «Mamă, ce atacant am luat!». Două, trei meciuri, goluri, puternic. Acum? Ce să mai, e deja la Steaua, pentru ce să se mai zbată?! Dacă nu te zbați, tu nu ești un mare talent. Tu muncește și concentrează-te, dacă vrei să reușești. Ambii au valoare, dar trebuie să se concentreze foarte tare, pentru că altfel vor greși”, a spus Becali la Digi Sport.