Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal la Hollywood. Actrița a renunțat la tot și și-a cerut scuze!
Scandal la Hollywood. Actrița a renunțat la tot și și-a cerut scuze!

Scandal la Hollywood. Actrița a renunțat la tot și și-a cerut scuze!

O actriță celebră de la Hollywood este „protagonista” unui scandal imens în urma căruia a renunțat la tot și și-a cerut scuze de la fanii ei.

A fost pusă la colț de toată lumea pentru alegerea făcută. Într-un final a regretat totul și s-a retras dintr-un rol important care ar fi putut să fie un pas important în cariera ei.

Actriţa americană Halle Berry a renunţat să interpreteze un personaj transgender într-un proiect cinematografic.

Halle Berry a explicat la sfârşitul săptămânii trecute că se pregătea pentru acest rol, deşi contractul încă nu era semnat oficial.

„Este un personaj despre o femeie transsexuală, care doreşte să devină bărbat. Este un personaj care mă fascina şi un proiect pe care doream să-l realizez”, a spus artista americană, recompensată cu un premiu Oscar.

Totuşi, afirmaţiile sale au generat o reacție acidă pe reţelele de socializare, printre altele din cauza lipsei de tact de care a dat dovadă vedeta atunci când s-a referit la genul acelui personaj, problemă foarte dezbătută în Statele Unite ale Americii.

„Pentru mine e foarte interesant să descopăr cine este acea femeie şi acesta va fi probabil viitorul meu proiect”, a spus actriţa.

Halle Berry şi-a cerut scuze, luni seară, şi a precizat că până la urmă nu va interpreta acest rol, întrucât și-a dat seama că modul ei de adresare este foarte posibil să fi ofensat foarte multe persoane care se regăsesc în acel context.

„La sfârşitul săptămânii am avut ocazia să vorbesc despre rolul meu ca bărbat transgender şi îmi cer scuze pentru aceste comentarii (…) Acum înţeleg de ce nu trebuia să numesc astfel personajul, comunitatea trans s-a simţit probabil ofensată, dar ar trebui să i se dea prilejul să-şi prezinte propriile relatări”, a scris actriţa într-un mesaj online.

Comentariile lui Halle Berry au fost prezentate pe contul oficial de Twitter al unui documentar de pe Netflix, „Disclosure: Trans Lives on Screen”, lansat luna trecută, care arată modul în care industria de la Hollywood prezintă vieţile şi poveştile unor personaje transgender, scrie Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: