Evenimentul ZileiMondenScandal în televiziune. Un cunoscut prezentator, concediat fără preaviz

Scandal în televiziune. Un cunoscut prezentator, concediat fără preaviz

Scandal în televiziune. Un cunoscut prezentator, concediat fără preaviz
Un cunoscut prezentator de televiziune a fost concediat de la postul la care lucra, după ce i-a luat apărarea fratelui său, politician, acuzat de infracțiuni sexuale.

Gigantul de televiziune CNN l-a concediat pe Chris Cuomo, fratele fostului guvernator de New York, acuzat de infracțiuni sexuale. Decizia conducerii postului a fost o lovitură neașteptată pentru jurnalist, mai ales că nu a primit nici un preaviz. Pur și simplu a fost dat afară.

CNN a anunțat că decizia de concediere are „efect imediat” pe jurnalistul Chris Cuomo. Acesta este fratele lui Andrew Cuomo, fostul guvernator al statului New York, care și-a pierdut funcția după ce a fost inculpat pentru agresiune sexuală.

sursa foto: evz

„Chris Cuomo a fost concediat săptămâna aceasta în aşteptarea evaluării noilor informaţii care au ieşit la lumină legat de implicarea lui în apărarea fratelui său. Am angajat o firmă de avocatură respectată să facă analiza şi am încheiat contractul cu el începând de acum”, a transmis CNN într-un comunicat.

CNN a mai informat că în timpul verificărilor au „au apărut informaţii suplimentare” despre comportamentul jurnalistului, însă nu a detaliat despre ce este vorba.

sursă: CNN

Reacția jurnalistului Cris Cuomo

Decizia de a-l concedia pe Cris Cuomo a venit în urma consultării cu o firmă de avocatură care a analizat modul în care jurnalistul și-a ajutat fratele. Pe de altă parte, producătorii şi ceilalți membri ai echipei sale, care realizau programul „Cuomo Prime Time” vor rămâne angajaţi. Ei vor realiza în continuare emisiunea pentru postul de televiziune. Iar pentru moment, Cuomo va fi înlocuit de un alt jurnalist, Michael Smerconish.

Jurnalistul a reacționat, explicând cum și-a ajutat fratele. El s-a declarat dezamăgit de decizia conducerii postului de televiziune.

„Nu este modul în care aş fi vrut ca timpul meu petrecut la CNN să se încheie, dar v-am spus deja de ce şi cum mi-am ajutat fratele. Aşa că permiteţi-mi acum să spun, pe cât de dezamăgitor este, că nu aş putea fi mai mândru de echipa de la «Cuomo Prime Time» şi munca pe care am făcut-o împreună la emisiunea de la CNN numărul unu pe cel mai competitiv interval orar. Le datorez totul şi îmi va lipsi acel grup de oameni speciali care a făcut o muncă realmente importantă”, a reacționat Chris Cuomo.


Accesează: