UPDATE:

Audirea lui Dincă a fost sistată astăzi, după ce Lasconschi a părăsit camera fără să anunțe.

„A început să tremure. Făcea crize domnul Lascoschi, a trebuit să îl calmeze Dincă, un criminal cu accese de furie. A fumat cu noi zeci de țigări, a trebuit să îl roage să se oprească. O să facem o plângere în acest sens, domnul Lasconschi ne-a spus că e de cinci ori mai deștept ca noi, restul de avocați din anchetă”, a declarat Tonel Pop.

Lasconschi s-a apărat susținând că acuzațiile lui Pop sunt false.

„Am mers la baie de câte ori a fost nevoie. Am făcut un semn unuia dintre procurori că nu mai puteam să stau. Domnul Tonel a găsit motive pentru oprirea audierilor. (….) Nu am fumat, domnul Tonel exagerează. Cu avocații din  oficiu faceți afirmații false. Banii care se plătesc sunt foarte puțin, sub salariul minim. Dumneavoastră vreți să scoateți toți avocații din oficiu, i-ați provocat și nu vreau să mă cert cu dumneavoastră”, a spus Lasconschi.

Ştirea iniţială:

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, în urmă cu foarte puțin timp, că astăzi s-a închis ancheta cazului de la Caracal din cauză că avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a făcut o criză.

„A făcut o criză, a început să tremure, astfel încât domnul Dincă, inculpatul, a trebuit să-l mângâie și să-l liniștească”, a declarat Tonel Pop.

El a adăugat că avocatul din oficiu pleacă din sală în timpul audierii lui Gheorghe Dincă. „Acest lucru, faptul că domnul Lascoschi pleacă și nu-i asigură asistență, pe banii statului, este foarte grav”, a mai spus avocatul familiei Melencu.

El a explicat că urmează ca procurorul de caz să ia măsuri împotriva avocatului.

Despre cursul audierilor, Tonel Pop a declarat că inclupatul Gheorghe Dincă nu cooperează, ci „cel mult are scăpări, și în momentul ăla aflăm mai multe decât ar fi vrut să spună”.