A trecut ceva vreme de când Principele Nicolae şi-a pierdut dreptul de a fi urmaş la tron, speculându-se la acea vreme că a fost „pedepsit“ de către Casa Regală fiindcă nu şi-a asumat  fetiţa pe care ar avea-o cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan. Cu toate acestea, femeia nu pare să fi trecut peste gestul făcut de bărbatul pe care l-a iubit şi care, susţine ea, a ales să o abandoneze, potrivit cancan.ro.

Chiar tânăra din Braşov cu care Principele Nicolae a avut o relaţie a fost cea care a spus partea ei de adevăr despre ceea ce s-a întâmplat. Mămica micuţei prin venele căreia ar curge „sânge albastru“ a povestit tuturor că fostul urmaş la tron şi-a fi abandonat bebeluşul, însă, în mod straniu, tot ea a fost cea care a refuzat testul de paternitate cerut de Principele Nicolae.

Nicoleta nu pare să fi uitat umilinţa suferită atunci când, susţine ea, a fost abandonată fără remuşcări de Principele Nicolae, astfel că postează adesea pe conturile ei de pe reţelele de socializare mesaje prin care pare să-l "înţepe" pe tatăl fiicei ei!

Cel mai recent dintre mesaje pare să fie atât o replică pentru Nicolae, cât şi una pentru cei care consideră că nu îşi poate creşte fetiţa aşa cum se cuvine fiindcă nu îl are alături pe tatăl acesteia.

Sursă foto: Cancan

"Presupunerea conform căreia creşterea unui copil într-o familie fără tată nu este sănătoasă a apărut în urma testelor realizate exclusiv în familiile în care părinţii divorţaseră, copiii fiind astfel oricum predispuşi stresului şi traumelor. Însă, într-un final, pare mai degrabă că orice influenţă negativă asupra comportamentului unui copil depinde de o relaţie dificilă părinte-copil, indiferent care este sexul acelui părinte, decât de lipsa tatălui în familie", a scris Nicoleta Cîrjan.

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în august 2015

Principele Nicolae a fost exclus din linia dinastică, potrivit unui comunicat care a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale. Nu a fost însă prezentat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

La acel moment, s-a speculat, însă, că Regele Mihai a luat această decizie deoarece moştenitorul regal nu şi-ar fi asumat copilul rezultat din povestea de dragoste trăită cu Nicoleta Cîrjan. Principele Nicolae şi-a refăcut viaţa alături de Alina Binder, cu care se va căsători anul viitor.