Deși USR-PLUS și PNL au arătat că au un parcurs politic împreună și își propun să colaboreze în viitorul Guvern, membrii acestor formațiuni par să aibă din ce în ce mai multe dispute.
Deputatul Claudiu Năsui și Florin Roman s-au luat la ceartă astăzi în Parlamentul României. Cearta a pornit de la un proiect inițiat de liberal, referitor la modificarea legii Autorității de Supraveghere Financiară care le sporea privilegiile celor de la ASF.
Mai precis, deputatul USR Claudiu Năsui i-a reproşat liderului deputaţilor PNL Florin Roman că doreşte, printr-un proiect de lege, să introducă privilegii pentru membrii Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), care deja au salarii de peste 10.000 euro pe lună, şi anume introducerea unor diurne şi „decontarea cheltuielilor pentru politrucii care nu au domiciliul în Bucureşti”.

Florin Roman, PNL: Domnul deputat, sau tovarășul Năsui, un baiat din stele, a venit să ne spună azi că poate fi cel mai mare lansator de fake news. Mințiți spunând că liberalii dau privilegii. Să vă fie rușine, domnule Năsui!

Claudiu Năsui, USR: Sustineți să fie privilegii pentru cei mai mari bugetari. Aveți tupeul să ziceți că suntem bolșevici?? Dați privilegii mai mari… Trebuie să nu ne mai batem joc de taxe și impozite și să facem beneficii speciale (…).

Năsui, USR: „Acest proiect e rușinos”

Florin Roman, PNL: Teminați cu populismele dacă vreți să fiți în conducerea țării…

Claudiu Năsui, USR: Doar voiam să menționez că acest proiect e rușinos. Trece cu susținerea PNL și PSD – o frăție pe care am mai văzut-o, și aș spera că se va termina.

Florin Roman, PNL: La alegeri, procentul dumneavoastră e la limită pentru intrarea în parlament ca alianță. Nu vă puteți opri din minciunile din online? Credeam că sunteți pregătiți, dar sunteți praf și pulbere, relatează digi24.