Evenimentul Zilei > International > Scandal în toată regula la bordul Air Force One! De la ce s-au luat la CEARTĂ Melania şi Trump
Scandal  în toată regula la bordul Air Force One! De la ce s-au luat la CEARTĂ Melania şi Trump

Scandal în toată regula la bordul Air Force One! De la ce s-au luat la CEARTĂ Melania şi Trump

New York Times povesteşte despre cearta care a avut loc la bordul Air Force One. Când a văzut preşedintele SUA că soţia sa Melania privea pe CNN s-a înfuriat cumplit şi a poruncit: „Vreau doar Fox! ”.

Cei doi se aflau în zborul de întoarcere către Statele Unite, când Donald Trump descoperă că televizorul soţiei Melania este pe canalul de ştiri CNN, numit de el ''fabrica de fake news''. Magnatul se enervează şi se răţoieşte către stafful său, ''vinovat'' că ar fi violat regula nr. 1 la bordul avionului prezidenţial: televizoarele trebuie să transmită doar Fox News, unicul emiţător ''demn'' de a fi privit de către preşedintele american.

Cel care a dezvăluit altercaţia, care s-a întâmplat la ultima călătorie în Europa, a fost New York Times, care a publicat un lung schimb de emailuri în care responsabili de la Casa Albă povestesc cum s-a înfuriat Trump. Şi despre cum a ordonat aceloraşi funcţionari să facă în aşa fel ca episodul respectiv să nu se mai repete.

Replica Melaniei Trump după ce s-a scris în presa americană despre cearta lor

Preşedintele a cerut de asemenea să fie achiziţionate încă două televizoare capabile să suporte unele platforme care transmit via streaming, în aşa fel încât să-i asigure lui şi primei doamne vizionarea postului de televiziune american, în camerele de hotel separate, atunci când călătoresc în străinătate.

Întâmplarea povestită de New York Times n-a fost pe placul Melaniei Trump, care prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt, Stephanie Grisham, a dorit să pună punctul pe 'i': ''Prima doamnă va continua să privească orice canal de televiziune doreşte''. În ciuda pretenţiilor soţului ei, mai titrează sursa menţionată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.