Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL la Biserică. Mai mulți JURNALIȘTI au fost agresați de susținării ÎPS Teodosie
SCANDAL la Biserică. Mai mulți JURNALIȘTI au fost agresați de susținării ÎPS Teodosie

SCANDAL la Biserică. Mai mulți JURNALIȘTI au fost agresați de susținării ÎPS Teodosie

Aflat sub control judiciar, ÎPS Teodosie a fost cel care a oficiat Sfânta Liturghie de la Arhiepiscopia Tomisului. Dar oamenii de la fața locului nu s-au arătat încântați de faptul că acolo se afla o echipă de filmare.

În ciuda acuzațiilor aduse de procurorii anticorupție, ÎPS Teodosie s-a întors la Aerhiepiscopia Tomisului pentru a oficia Sfânta Slujbă de Duminică. La fața locului s-a aflat o echipă a televiziunii Antena3, dar enoriașii care se aflau și ei acolo nu au fost deloc încântați de acest lucru.

Văzând că echipa televiziunii filmează, au început să-i îmbrâncească și au devinit în scurt timp agresivi cu operatorul și reporterul aflați la fața locului.

Firma care trebuia să asigure securitatea în zonă nu a intervenit, iar poliția a fost chemată pentru a aplana conflictul.


Evenimentul Zilei a scris AICI despre modul în care DNA a descoperit că ÎPS Teodosie a primit mită și ce este acesta obligat să facă în fiecare săptămână.

Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA Constanța într- un dosar de luare de mită, dar și de folosire a documentelor false pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. Dacă până acum Dumnezeu l-a iertat , ieri se pare că s-a lepădat de el, ajungând în mâinile procurorilor DNA Constanța care l-au audiat timp de aproape două ore. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, inculpatul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, ar fi primit 500 de euro mită de la o persoană. Potrivit surselor noastre, persoana era de fapt un preot care, în urmă cu trei săptămâni, cu încuviințarea DNA, i-ar fi dat banii IPS-ului în timp ce îl filma cu tehnica din dotare. Atât denunțătorul cât și un alt coleg erau supărați că nu își primeau de fapt salariile care li se cuveneau de drept și, cunoscând deschidere Arhiepiscopului pentru orice „donație”, au zis să o ofere însemnată cu cuvântul „mită”.