Evenimentul Zilei > Monden > Sărut interzis în culisele PRO TV. Fata unui manelist celebru și prezentatorul și-au făcut de cap
Sărut interzis în culisele PRO TV. Fata unui manelist celebru și prezentatorul și-au făcut de cap

Sărut interzis în culisele PRO TV. Fata unui manelist celebru și prezentatorul și-au făcut de cap

Scene emoționante în culisele emisiunii Vocea României de la PRO TV. Adriana Minune l-a sărutat pe Pavel Bartoș pe ascuns.

„Vocea României” a mai bifat o ediție, aseară, iar atmosfera a fost, ca de fiecare dată, antrenantă și plină de suspans. Concurenții au încercat să dea totul și să convingă că au potențial vocal și pot merge mai departe, printre aceștia aflându-se și Adriana, fiica mijlocie a celebrului manelist Adi Minune, scrie Cancan.

Prestația Adrianei a făcut-o să treacă în etapa următoare, însă a apărut în media și un amănut „picant” din culisele emisiunii. Telespectatorii au fost surprinși să asiste la un moment ceva ma intim, Adriana sărutându-se cu Pavel Bartoș.

Firește, fiica lui Minune a fost foarte emoționată, cu atât mai mult cu cât Își dorește o carieră muzicală și a declarat că le are drept exemplu pe Delia, Andra și… Beyonce. Încurajată de Minune și de sora sa, Karmen, Adriana nu s-a putut abține și l-a sărutat pe Pavel Bartoș, spre surprinderea tuturor, chiar și a acestuia. „O să dorm pe preș diseară”, a spus Pavel Bartoș.