Evenimentul ZileiActualitateȘantaj cu poze indecente între studente:”Știu ce faci, dragă fată norocoasă”

Șantaj cu poze indecente între studente:”Știu ce faci, dragă fată norocoasă”

Șantaj cu poze indecente între studente:”Știu ce faci, dragă fată norocoasă”
O studentă la Medicină a fost condamnată după ce și-a șantajat o colegă cu imagini indecente.

Scandal cu iz de șantaj între două studente la Medicină, soldat cu condamnarea uneia din ele. O studentă din Iași care studia pentru a deveni doctor, a fost condamnată după ce și-a șantajat o colegă. În acest scop, tânăra a utilizat imagini deocheate din activitatea colegei ei de pe videochat. Culmea este că și tânăra care a făcut șantajul practica, de asemenea, videochat-ul.

Condamnată inițial la închisoare cu suspendare

Tânăra de 25 de ani a fost condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj și fals, Sentința nu este definitivă, tânăra făcând recurs.

Întâmplarea a avut loc la începutul anului 2014. Victima, studentă și ea la Medicină, a reclamat la Poliție că este şantajată de o persoană necunoscută. Șantajul se făcea atât telefonic, dar şi de pe un cont Facebook. Obiectul şantajului fiind presupuse fotografii deocheate surprinse în timp ce făcea videochat.

Oamenii legii au efectuat un flagrant delict, prinzând-o pe studenta şantajistă în timp ce lua suma de 1.000 de lei de la victimă. Fata a spus că nu are acte la ea, ea dând numele altei colege.

Acest lucru i-a determinat pe oamenii legii să deschidă dosar penal pe numele unei alte tinere.

După ce şi-au dat seama că au fost înșelați, poliţiştii au pus-o pe tânăra studentă la Medicină sub acuzare şi pentru fals.

Ce a povestit inculpata

Inculpata a povestit magistraților că, în 2013, s-a angajat la un studio de videochat. Acolo a observat-o pe victimă, pe care o ştia din liceu.

Tânăra a luat numărul de telefon al victimei dintr-un registru al angajaţilor videochat-ului. Apoi a încercat să o contacteze.
Colega ei nu a răspuns. Dar a fost în final a fost abordată de şantajistă prin intermediul unei pagini de Facebook fictive.

Prin mesaje repetate de pe acea pagină, Atănăsoae i-a cerut 1.000 de lei. Ea a amenințat că altfel, va publica imagini cu victima practicând activităţi de videochat.

„Te sfătuiesc ca dată viitoare să răspunzi la telefon”

„Te sfătuiesc ca dată viitoare să răspunzi la telefon. Chiar dacă eşți apelată de un număr ascuns. Mai ales când ştii ce slujbă interesantă şi chiar excitantă ai. Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă. Sau dear lucky girl. Nu ştiu cum îţi place mai mult. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio. Târgul meu: 1.000 de lei pană mâine, la ora 15:00. Sau o postare interesantă va apărea peste tot. Asta pentru că nu-ţi vreau răul”, i-a scris șantajista, potrivit stirileprotv.ro.


Accesează: