Evenimentul Zilei > Social > Sandi Matei, iertat de procurori în preajma mitingului
Sandi Matei, iertat de procurori în preajma mitingului

Sandi Matei, iertat de procurori în preajma mitingului

În preajma marelui miting anunțat de românii întorși în țară de la muncă din străinătate și susținut de militanții Rezist, Sandi Matei, bătăușul de bătrâni, a primit o veste bună.

Dosarul său penal, deschis din oficiu de procurorii de la Parchetul de pe lângă Jedecătoria sectorului 1, a fost clasat.

Dosarul penal i-a fost deschis lui Săndel Matei după ce l-a lovit pe bătrânul Nicolae Tiurbe cu un box metalic în plină figură cu ocazia altercației care a avut loc pe 1 Decembrie 2017, în Piața Victoriei. Tiurbe, care la acel moment avea 71 de ani, a avut un schimb de cuvinte cu Sandi, care îl filma cu telefonul, după care l-a lovit pe acesta cu un rucsac. În replică Sandi i-a aplicat un pumn în plină figură bătrânului, cauzându-i o plagă deschisă lângă ochi.

Dosarul a fost in cercetarea polițiștilor de la Secția 1 Poliție sub coordonarea procurorului Gheorghe Șpaiuc de la PJ 1. Conform surselor care ne-au dat informația, procurorul ar fi clasat dosarul penal pe motiv că victima nu și-a susținut plângerea, iar lovitura nu i-a pus viața în pericol.