Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au luat la bătaie cu jandarmii de la două femei! Scandal imens în capitala culturală Ardealulul.
S-au luat la bătaie cu jandarmii de la două femei! Scandal imens în capitala culturală Ardealulul.

S-au luat la bătaie cu jandarmii de la două femei! Scandal imens în capitala culturală Ardealulul.

Jandarmeria Alba a fost obligată să intervină în forță, pentru a instaura liniștea publică într-un cartier din Blaj, județul Alba.

Potrivit unor informații oficiale, mai multe persoane au provocat un scandal, în cartierul Barbu Lăutaru din Blaj. Mai multe persoane au sunat la 112 și au anunțat că patru persoane se bat, fiind necesară intervenția forțelor de ordine. La fața locului au ajuns în scurt timp polițiști și jandarmi, în total 30 de persoane.

În acel moment, zeci de persoane au ieșit în casă și au încercat să îi scape pe cei patru scandalagii.”În această după-amiază, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizat un scandal, poliţiştii şi jandarmii din Blaj au intervenit pe strada ‘Barbu Lăutaru’ din municipiu. Iniţial, în scandal au fost implicate 4 persoane, iar ulterior, pe stradă, s-au adunat câteva zeci de persoane care au tulburat liniştea publică. Pentru aplanarea conflictului şi pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, iar, la scurt timp, liniştea în cartier a fost restabilită”, au transmis, inițial, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Ancheta derulată ulterior, a scos la iveală ce cei patru bărbați s-au luat la bătaie ca urmare a unor neînțelegeri dintre dintre două femei. „În legătură cu conflictul care a avut loc la Blaj, vă informăm faptul că, din primele cercetări a rezultat ca acesta a fost unul spontan si a pornit de o neîntelegere intre doua femei. În total, la sediul politiei Blaj au fost conduse 15 persoane”, anunță Poliția Română.