Viceprimarul din Caracal, căruia PSD i-a retras sprijunul politic pe 9 iulie, după ce i s-a reproșat că interacționează mai mult cu oamenii pe pagina personală de Facebook decât pe site-ul primăriei, dezvăluie mizeria din administrație.

Viorel Octavian Stănescu, de meserie inginer geolog, a decis că „nu mai există motive pentru ascunderea gunoiului sub preș”. Interviul dat pentru Libertatea a atins mai multe probleme, inclusiv cea a raporturilor dintre Primărie și Poliție, dar și cea a existenței unor clanuri interlope în Caracal.

În acest sens, viceprimarul a afirmat: „Când eram consilier local, adică înainte să fiu viceprimar, exista o dare de seamă a instituțiilor, Poliție, Jandarmerie, în care eram informați care sunt problemele, câte amenzi s-au dat și altele…

Acele rapoarte erau utile. Din 2016, această informare față de Primărie nu mai există. Nu există oraș fără clanuri mafiote! Nu știu cât de mafiote sunt dar, dacă acum două luni, la DIICOT s-au adus la audieri câteva sute de persoane, atunci înseamnă că ele există. Doar dacă ești idiot poți nega asta!”

Întrebat despre Rădoi sau Oacă, viceprimarul a negat că i-ar cunoaște: ,,Nu am avut legătură cu ei, așa că nu știu ce pot spune, ca să și pot proba.

Că am mai fost în instanță și am pierdut cu dreptatea în mână. Adică știu că, la un moment dat, la firma Safety, care asigură securitatea Primăriei, ar fi fost administrator Remus Rădoi.

Dacă spun că este firma lui, iar el nu mai este acum administrator, sunt dat în judecată și pus să probez. Așa că…”

 

 

Te-ar putea interesa și: