Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a mai dus unul… Chitaristul celei mai celebre trupe rock a murit
S-a mai dus unul… Chitaristul celei mai celebre trupe rock a murit

S-a mai dus unul… Chitaristul celei mai celebre trupe rock a murit

Malcolm Young, chitaristul și fondatorul trupei AC / DC, a murit. Anunțul a fost făcut de colegii acestuia pe o rețea de socializare.

Malcolm Young s-a stins din viață la o lună după fratele lui, George, care a fost producătorul formației. Cauza morții nu a fost făcută publică. ”Astăzi, cu o tristețe profundă din inimă, AC / DC trebuie să anunțe trecerea lui Malcolm Young. Malcolm, alături de Angus, a fost fondatorul și creatorul AC / DC. Cu o dedicație și un angajament enorm, el a fost forța motrice din spatele trupei. Ca chitarist, compozitor și vizionar a fost un perfecționist și un om unic. El întotdeauna a rămas la armele sale și a făcut și a spus exact ce voia. El a fost mândru de tot ce a încercat. Fidelitatea sa față de fani a fost de neegalat. Ca frate al lui este greu să-mi exprim în cuvinte ceea ce mi-a însemnat pentru viața mea, legătura pe care o aveam era unică și foarte specială. El lasă în urmă o enormă moștenire care va trăi pentru totdeauna”, a scris Angus Young pe contul de Facebook al trupei AC / DC, în jurul orei 15,00 (ora României).

Molcom Young a anunțat în 2014 că părăsește definitiv formația pe care a fondat-o și în care a activat timp de 41 de ani. „Malcolm suferă de demenţă”, a anunțat, la momentul respectiv, familia chitaristului, cerându-le fanilor să respecte intimitatea artistului.

Formaţia rock australiană AC/DC  a fost nfiinţată în anul 1973 de fraţii Malcolm şi Angus Young. De-a lungul existenței a vândut peste 200 de milioane de discuri. (Sursa foto: Facebook: AC / DC)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: