Femeia este vânzătoare într-un magazin de jucării și și-a dat seama pe cine a avut în unitate imediat după ce pe toate televiziunile a fost difuzat chipul lui Gheorghe Dincă, care a recunoscut că a ucis cu sânge rece două fete, le-a incindiat și le-a aruncat rămășițele umane!

Femeia spune că Gheorghe Dincă era dus pe gânduri, nici nu i-a răspuns atunci când a fost întrebat dacă îl poate ajuta cu ceva. I-a răspuns după câteva minute, după ce femeia a revenit cu întrebarea „vă pot ajuta cu ceva?”. Potrivit KanalD Gheorghe Dincă i-a spus atunci că el caută jucării pentru copii.

A întrebat de prețul unei jucării, însă nu a fost mulțumit de răspunsul vânzătoarei, așa că a plecat din magazinul său așa cum a și intrat. Anchetatorii l-au surprins pe camerele de supraveghere pe Gheorghe Dincă ieșind din mall-ul respectiv. Bărbatul s-a urcat într-un taxiu și a plecat spre casă.

Din datele făcute publice până acum din anchetă, acela a fost momentul în care a prins-o pe Alexandra că vorbea cu poliția la telefon și ar fi ucis-o! Gheorghe Dincă a pus-o pe gânduri și pe femeia din magazinul cu jucării în momentele în care privea mai mult în gol și analiza, tăcut, totul.

Gheorghe Dincă a fost adus azi din nou la percheziții, în cea de-a 15 zi de cercetări în casa groazei! Până acum, medicii de la Institutul de Medicină Legală mai au de verificat 30 de pachete cu rămășițe umane – oase sau probe biologice.

Alte rezultate ale testelor antropologice si genetice urmeaza sa fie facute publice saptamana viitoare. Sâmbătă, anchetatorii au găsit mai multe haine cu pete de sânge. Și aceste probe au fost trimise către IML.