Evenimentul Zilei > Politica > S-a aflat care e arma de campanie a Vioricăi Dăncilă! Sunt enorm de mulți bani…
S-a aflat care e arma de campanie a Vioricăi Dăncilă! Sunt enorm de mulți bani…

S-a aflat care e arma de campanie a Vioricăi Dăncilă! Sunt enorm de mulți bani…

Premierul și candidatul la prezidențiale Viorica Dăncilă și-a devoalat arma secretă pentru alegerile prezidențiale: banii. Ai guvernului, nu ai partidului.

„Alegerile europene nu su fost câștigate de PNL și USR ci au fost pierdute de PSD. Vreau ca împreună să găsim soluțiile pentru a readuce încrederea românilor”, a spus Dăcilă la Constanța, unde s-a desfășurat o întrunire a femeilor din PSD și au avut loc alegerile din organizația locală.

„În campanie nu am făcut decât să răspundem atacurilor opoziție în loc să mergem alături de oameni și să vorbim despre realizările noastre. Să arătăm că suntem singura soluție pentru această țară. Vom merge de săptămâna viitoare cu Fondul de Dezvoltare și Investiții. Trebuie să fim uniți. Cred cu tărie că vom avea președinte social democrat! Guvern social democrat”, a mai declarat candidata PSD pentru Cotroceni.

„România nu mai are nevoie de ură. Erau 7 -8 oameni care protestau si făceau gălăgie dar nu ei îi reprezentau pe constănțeni. Noi îi respectăm însă pe toți românii chiar dacă au altă opțiune politică. Trebui e să câștigăm alegerile prezidențiale pentru că aceste alegeri dau startul alegerilor locale. Este timpul să obținem un scor bun pentru ca apoi sa asigurăm parlamentarilor locuri bune. Dar în primul rând trebuie să ne gândim la prezidențiale. Procentul de 22 la sută nu este al PSD”, a adăugat premierul.

„Ne vom bate în mediul online, cu siguranță, dar să mergeți si la oameni, să discutați cu ei despre realizările noastre. Suntem siguri că vom câștiga alegerile prezidențiale, locale, parlamentare”, i-a mai îndemnat șefa PSD pe colegii săi.

Potrivit paginii de Internet a Guvernului, „Fondul de Dezvoltare și Investiții este destinat finanțării proiectelor de dezvoltare care cuprind investiții sau lucrări de întreținere și reparații curente ale primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară în domenii prioritare precum sănătate, educație, apă și canalizare, rețea de energie electrică și rețea de gaze, înfrastructura de transport, salubrizare, rețea de iluminat public, precum și în alte domenii.

Fondul se utilizează și pentru proiecte de investiții ale universităților: construcția și modernizarea infrastructurii didactice, de cercetare, a spațiilor de masă și cazare pentru studenți și a centrelor de conferință.

Valoarea totală a FDI este echivalentul în lei a 10 miliarde de euro, calculat la data întrării în vigoare a OUG 114/2018.

Programul se va derula pe o perioadă de 20 de ani”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: