Evenimentul Zilei > Monden > S-a adeverit! Un astrolog român a prevăzut cutremurul care a lovit Grecia și Turcia
S-a adeverit! Un astrolog român a prevăzut cutremurul care a lovit Grecia și Turcia

S-a adeverit! Un astrolog român a prevăzut cutremurul care a lovit Grecia și Turcia

Puternicul cutremur de vineri care a zguduit Turcia și Grecia a fost prevăzut de un cunoscut astrolog român. Predicțiile sale au fost făcute cu opt zile în urmă. Și iată astăzi s-au adeverit.

 

Astfel, Bianca Nuțu, astrologul care prezintă zilnic horoscopul în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, ar fi făcut mai multe predicții în urmă cu opt zile. Printre acestea se numără și producerea unui seism puternic. Iată că din nefericire, prevestirea astrologului s-a adeverit astăzi, 30 octombrie 2020.

Un mare cutremur va avea loc luna aceasta

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca Nuțu a afirmat că există șanse să aibă loc un mare cutremur luna aceasta. Profeție de astrolog.

„Trebuie să avem mai multă încredere în noi și niciodată să nu ne comparăm cu ceilalți (…). Se mai anunță o energie destul de zguduitoare, adică, undeva prin lumea asta e posibil ca în această lună să fie un cutremur destul de mare”, a declarat astrologul Bianca Nuțu în cadrul ediției de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată joi, 22 octombrie 2020.

Un puternic seism s-a produs vineri în Marea Egee şi a fost resimţit atât în Turcia, cât şi în Grecia, au anunţat centrele seismologice locale şi internaţionale, scrie Antena3.

Cel puţin șase persoane au murit în Turcia, două în Grecia şi alte 202 au fost rănite după un puternic seism cu magnitudinea 6,7 care a provocat vineri prăbuşirea mai multor clădiri în vestul Turciei şi pe insula greacă Samos, au anunţat autorităţile pentru situaţii de urgenţă din cele două ţări.

Cel puţin patru clădiri s-au prăbuşit în oraşul turc Izmir, în districtele Bayrakli şi Bornova, după acest seism, care a provocat şi un mini-tsunami, a anunţat guvernatorul local, Yavuz Selim Kosger, citat de DPA.

 

Până la acest moment nu au fost comunicate informaţii privind români afectaţi

 

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că, până la acest moment, autorităţile turce, respectiv autorităţile elene nu au notificat misiunile diplomatice sau consulare ale României în cele două state cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate de seismul de vineri, iar la nivelul misiunilor ţării noastre nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: