Evenimentul Zilei > Actualitate > Roxana Ciuhulescu se pregăteşte să meargă la ALTAR. Cine este ALESUL vedetei
Roxana Ciuhulescu se pregăteşte să meargă la ALTAR. Cine este ALESUL vedetei

Roxana Ciuhulescu se pregăteşte să meargă la ALTAR. Cine este ALESUL vedetei

Deşi trecută, recent, printr-un divorţ, Roxana Ciuhulescu nu se teme să spună din nou „da”. Vedeta TV a fost cerută în căsătorie şi este gata să ajună din nou în faţa Stării Civile alături de bărbatul pe care îl iubeşte.

După ce s-a despărțit de Mihai Ivănescu, tatăl fiicei sale, Roxana Ciuhulescu nu a aşteptat prea mult şi şi-a găsit fericirea alături de Silviu Bulugioiu şi s-a logodit cu acesta chiar în prima zi a lui 2018, departe de țară. Tot atunci, cu ocazia vacanței în Thailanda, aceasta i-a spus și un „da” hotărât cererii sale în căsătorie. Mai înainte, Roxana și-a consultat însă și fiica, în vârstă de nouă ani, scrie Libertatea.

Ana Cleopatra, fiica Roxanei a fost și ea de acord, așa că până la nuntă mai e un singur pas, cununia civilă. Printre primele persoane care i-au felicitat pe cei doi s-a numărat și mama vedetei. Georgeta Ciuhulescu a fost extrem de fericită pentru fiica sa, mai scrie sursa menţionată. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.