Singurul ALIMENT MODIFICAT GENETIC care te VINDECĂ de o anumită boală

Singurul ALIMENT MODIFICAT GENETIC care te VINDECĂ de o anumită boală

Alimentele modificate genetic au fost mereu blamate. Cercetătorii au găsit totuşi şi un beneficiu pe care măcar unul dintre legumele modificate îl aduce sănătăţii.

Roşiile modificate genetic produc o substanţă care acţionează la fel ca şi colesterolul "bun" şi reduce ateroscleroza - acumularea depunerilor care astupă arterele. Studiul a fost realizat pe şoareci de savanţii de la Universitatea California - Los Angeles.

  • Nu putea să rămână gravidă deoarece SPERMA SOŢULUI era grav afectată de un lucru pe care ÎL FACI ŞI TU ÎN FIECARE ZI

Rozătoarele au fost hrănite cu un produs realizat din roşii modificate genetic (o pulbere obţinută din roşiile congelate şi deshidratate, apoi măcinate). Cercetătorii au constatat că şoarecii alimentaţi astfel erau mai puţin afectaţi de inflamaţie şi de ateroscleroză.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SECRETELE SOMNULUI SĂNĂTOS. Ce trebuie să faci înainte să te bagi în pat, pentru a evita insomnia

După ce acestei diete i s-au adăugat roşii modificate genetic în proporţie de 2,2%, nivelul inflamaţiei a scăzut semnificativ, iar şoarecii respectivi au prezentat şi alte îmbunătăţiri ale funcţiilor organismului: un nivel mai crescut al activităţii paraoxonazei, o enzimă cu acţiune antioxidantă, asociată cu colesterolul bun şi cu un risc mai mic de boli cardiovasculare.

  • DESCOPERIRE. Un semn banal arată cancerul încă din stadiu incipient

După afirmaţiile cercetătorilor, roşia modificată genetic reprezintă primul exemplu de produs comestibil care conţine o substanţă medicamentoasă cu asemenea proprietăţi, substanţă ce poate fi administrată direct, ca parte a consumului alimentar, fără a trebui să fie izolată şi purificată în laborator.

  • SECRET DEZVĂLUIT. A ajuns să trăiască 110 ani pentru că a băut o LICOARE MAGICĂ