Evenimentul Zilei > Social > Românul care a câștigat la loterie de 14 ori dezvăluie marele secret al celui mai popular joc de noroc
Românul care a câștigat la loterie de 14 ori dezvăluie marele secret al celui mai popular joc de noroc

Românul care a câștigat la loterie de 14 ori dezvăluie marele secret al celui mai popular joc de noroc

Loteria este o invenție ciudată. Este asemănătoare cu jocurile de noroc, dar în același timp, nu este chiar la fel. În timp ce multe forme de jocuri de noroc implică un anumit tip de îndemânare, loteria vă cere în mod special să alegeți numere aparent la întâmplare și să sperați că aceleași numere vor fi extrase.

Este una dintre cele mai riscante „investiții” care există și este mult mai probabil să câștigi la ruletă sau să fii lovit de fulger decât să câștigi la loterie. Și totuși, loteriile de pe tot teritoriul Statelor Unite vor genera miliarde și miliarde de dolari în venituri pentru orice stat în care se află.

Loteriile din întreaga lume sunt folosite de obicei ca formă de impozitare voluntară. Acest lucru poate părea o nebunie, dar fiți siguri că este suficient de nebunesc pentru a funcționa. Loteria este folosită de multe țări pentru a ajuta la suplimentarea fondurilor destinate educației, proiectelor de infrastructură sau chiar uneori doar întreținerii generale a statului. Este o modalitate prin care statele pot strânge bani rapid. Și atunci, cum reușesc aceste state să convingă oamenii să doneze voluntar banii câștigați cu greu, în plus față de impozitele pe care le plătesc deja? Se asigură că au un fel de premiu la final.

Problema este însă că aceste premii sunt aproape imposibil de câștigat. Dar dacă ar exista o modalitate de a vă asigura că veți câștiga de fiecare dată? Cum ați putea face acest lucru? Și dacă ai putea să o faci, ai face-o?

Ei bine, se pare că, din anii 1960 până în anii 1990, un bărbat, Ștefan Mandel, a reușit să câștige la loto de 14 ori. Și chestiunea este că norocul nu a avut nimic de-a face cu asta. Folosind metode care erau legale la acea vreme, el a reușit pur și simplu să păcălească loteria.

Și iată cum a reușit să facă acest lucru.

Ștefan Mandel nu este un tip obișnuit

Ștefan Mandel nu este un om obișnuit. Originar din România, Mandel este un matematician și un geniu al investițiilor. A făcut milioane de euro în investiții în întreaga lume și a reușit să se asigure că și clienții săi fac milioane. Cum reușește el să facă acest lucru? În ce investește el? Și mai este posibil să ne alăturăm și noi la fondul său de investiții? Ei bine, răspunsul este, cel puțin, destul de nebunesc.

Știm cu toții că există o șansă la un milion de a câștiga la loto. Este aproape imposibil să câștigi! De fapt, șansele sunt atât de mici încât este mult mai probabil să devii un star de cinema decât să câștigi la loto. Și totuși, există oameni care reușesc să câștige de fiecare dată 100% din timp. Dar cum este posibil așa ceva? Trebuie să fie super norocoși, nu-i așa?

Stefan Mandel a câștigat la loteriile din întreaga lume de peste 14 ori. Cum a reușit să facă acest lucru? Este pur și simplu super norocos? Ei bine, se pare că Mandel a descoperit o modalitate infailibilă de a garanta că întotdeauna câștigă la loterie. Împreună cu cadrele sale, el și cu ajutorul legilor care reglementează loteriile guvernamentale din întreaga lume, va încerca să acapareze loteria pentru a câștiga. Dar ce înseamnă asta mai exact?

Singura modalitate de a-ți crește șansele de câștig

Stefan Mandel știe că, în funcție de numărul de numere, câștigarea loteriei este o șansă la un milion (sau două milioane sau trei milioane). Mandel știa, de asemenea, că singura modalitate de a-ți crește șansele de câștig este să cumperi mai mult de un bilet. Dar el nu se referă la cumpărarea a două, cinci sau chiar 100 de bilete. Mandel ar cumpăra cât mai multe bilete – literalmente milioane de bilete) în speranța de a-l obține pe cel câștigător.

Și aici intervin investitorii. Vedeți, este aproape imposibil să faci rost de milioane de dolari de unul singur (și dacă ai deja atâția bani, probabil că oricum nu îi cheltuiești pe loterie). Așa că Mandel a ajuns la oamenii obișnuiți și le-a cerut să investească în acest plan aparent infailibil. Astfel, odată ce o loterie undeva în lume ajungea la o valoare suficient de mare, Mandel și firma sa cumpărau toate biletele, asigurându-și victoria.

Lucrând ca economist pentru un consorțiu minier din România, Mandel se întreba dacă ar fi posibil ca, în mod esențial, să își sporească în mod legal șansele de a câștiga la loterie. Într-o țară în care, dacă nu cunoști pe cineva, nu poți obține nimic, loteria era un mare factor de egalizare. Punându-și mintea să rezolve cum să obțină cel puțin un premiu de categoria a doua, el a descoperit o formulă matematică care i-ar permite să își mărească șansele de câștig la aproape sută la sută.

Era pentru prima dată când Mandel își încerca tehnica și avea emoții

La patru ani după ce se gândise pentru prima dată la problemă, pusese la bătaie o grămadă de bani proprii în speranța de a câștiga doar un premiu de runda a doua. În loc să încerce să obțină toate cele șase numere corecte, el încerca să obțină doar primele cinci numere corecte, ceea ce era mult mai fezabil. Dar, spre marea lui surpriză, a câștigat premiul cel mare.

La venirea în Israel ca proaspăt imigrant, Ștefan Mandel a încercat să repete succesul său la loteria română. Astfel, Mandel a așteptat mai mulți ani, urmărind și ajungând să înțeleagă sistemul loteriei de acolo, înainte de a încerca să își repete succesul. El a identificat un algoritm câștigător și a procedat la fel ca în România, cumpărând pur și simplu teancuri și teancuri de bilete de loterie. Și, așa cum „norocul” a vrut, a câștigat!

Stefan Mandel avea să acapareze loteria australiană de 12 ori. Avea o adevărată armată de oameni care completau și depuneau bilete la diverse magazine de proximitate din Australia, toate în același timp. Persoanele care trimiteau biletele primeau apoi chitanțele și, într-un mod organizat și ordonat, le puneau în depozit. Odată ce biletul câștigător (pe care el îl avea invariabil) era anunțat, echipa sa primea chitanța, iar compania primea câștigurile.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: