Evenimentul Zilei > Social > Românii tîlhăriți de bande organizate la ieșirea din țară. Evitați să alimentați sau să faceți pauze!
Românii tîlhăriți de bande organizate la ieșirea din țară. Evitați să alimentați sau să faceți pauze!

Românii tîlhăriți de bande organizate la ieșirea din țară. Evitați să alimentați sau să faceți pauze!

Zeci de români au fost prădați la drumul mare de tâlharii care acționează la ieșirea din țară și pe o autostradă din Ungaria, în zona unor parcări și stații peco.

Având în vedere că, zilnic, sute sau chiar mii de români tranzitează autostrada din Ungaria în drumul lor spre țările din vest, tâlharii au reușit să îi terorizeze cu furturile. Aceștia au fost prădați de numeroși tâlhari, în momentul în care își doreau să trecaă granița spre Ungaria. Tâlharii i-au abordat atât pe autostradă, cât și în parcări și în benzinării. Foarte mulți oameni au povestit pe conturile lor de Facebook experiențele prin care au trecut și i-au avertizat pe cei care se apropie de graniță să fie cu mare băgare de seamă la hoții care pândesc toate mașinile, pe rând și extrem de organizați. Acolo, hoții fură tot ce pot și apoi se fac nevăzuți.

 

 

„Evitați să alimentați sau să faceți pauze în Ungaria! Distribuiți masiv! / Salutare. Colegii care mergeți pe Ungaria mai exact pe M3, dinspre Pețea către Budapesta sensul de mers la peco, km 40-43, aceste gunoaie de oameni acționează la mașinile din parcare. Au aproximativ 20-25 ani, unul e țigan și celălalt e ungur și e pe mână cu grasul care vinde la peco. Are în jur de 30-35 ani și puțină barbă. M-au verificat și pe mine" sunt câteva dintre comentariile lăsate de zeci de români, pe Facebook.