Evenimentul Zilei > Social > România se cutremură. Teroare la un centru de plasament. Detalii cutremurătoare
România se cutremură. Teroare la un centru de plasament. Detalii cutremurătoare

România se cutremură. Teroare la un centru de plasament. Detalii cutremurătoare

Vaslui. Două fete dintr-un centru de plasament au trecut prin momente de coșmar. Minorele, în vârstă de 12 și 13 ani, ar fi fost abuzate sexual de un bărbat care se pretindea că este angajat al unui ONG.

Acesta le scotea din instituția unde erau internate și întreținea relații sexuale cu ele în Grădina Publică din localitate, potrivit realitateadevaslui.net.

Autoritățile au demarat cercetări în acest caz, iar la nivelul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui a fost declanșată o anchetă internă.

„Poliţiştii bârlădeni au fost sesizaţi la data de 17 iulie cu privire la faptul că o minoră de 12 ani a fost victima unui abuz sexual. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi stabilite cu exactite împrejurările în care s-a produs fapta sesizată”, susține Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Deşi sesizarea de la Poliţie vizează o singură victimă, potrivit unor surse locale este vorba despre două fete, dintr-un centru de plasament, care ar fi fost victime ale bărbatului. Poliţiştii au și un suspect în acest caz.

Situația halucinantă prin care treceau cele două minore a fost descoperită de psihologul centrului de plasament care a alertat autoritățile.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News