”Când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate…
Unul care se autointitulează a fi lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru, face plângere penală şi îl acuză pe premier de ÎNALTĂ TRĂDARE .
Un altul care este lider al alianţei de guvernare, cere să se facă plângere penală împotriva Preşedintelui României şi îl acuză de ÎNALTĂ TRĂDARE.
Să ne imaginăm …
Dacă ne luăm după cei doi politicieni, România va prelua preşedenţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de ÎNALTĂ TRĂDARE.
După astfel de declaraţii publice făcute de oameni aflaţi la vârful Statului Român, vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti ?
Dar cum arată România privită din exterior, vă puteţi imagina ?”, scrie Traian Băsescu pe contul său de socializare.

Și în urmă cu câteva zile fostul președinte al României a criticat clasa politică, în momentul în care s-a depus moțiunea de cenzură, acuzându-i pe Ludovic Orban și Dan Bârna că au făcut blat cu PSD-ul. Acesta spunea că nu atunci trebuia depusă moțiunea de cenzură. ”Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimetea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu”.

Te-ar putea interesa și: