Evenimentul Zilei > Actualitate > România, în stare de alertă. Război în plină stradă, între interlopi
România, în stare de alertă. Război în plină stradă, între interlopi

România, în stare de alertă. Război în plină stradă, între interlopi

Un conflict spontan a izbucnit la Brăila, în plină stradă, între mai mulți interlopi care și-au reglat câteva conturi vechi.

Violențe între două grupări de interlopi, din Brăila, care s-au atacat fără menajamente, sâmbătă seara. Evenimentul s-a petrecut la Brăilița, iar două mașini au fost distruse în timpul încleștării celor certați cu legea. Printre arsenalul folosit de interlopi în timpul conflictului s-au numărat bâtele și bucăți de cărămizi.

Violențe extreme între mai mulți interlopi din Brăila. Strada a devenit un adevărat câmp de război

Violențele extreme au avut loc în plină stradă, iar drumul a devenit impracticabil, din cauza urmelor lăsate. Oamenii legii au mai găsit și teci de macete.

„Patru benzi arată ca după cutremur. Toate cele patru benzi sunt acoperite de cataroaie, resturi de cărămizi, bâte”, conform Antena 3. Conform sursei citate. trei persoane au ajuns la audieri la Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Brăila. „Trei persoane sunt acum la IPJ pentru audieri”.

Un combatant a fost rănit în picior cu bile de cauciuc, dar este în afara oricărui pericol. Polițiștii încearcă să-i identifice pe participanții la conflict

„În acest moment de desfășoară activități pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”. Au mai transmis polițiștii. Se pare că unul dintre participanți la această luptă a fost împușcat în picior și a suferit răni superficiale. Cel care a tras a folosit un pistol cu bile de cauciuc, după cum anunță siteul debraila.ro.

În cele două mașini avariate se aflau mai mulți tineri care veniseră din Chercea pentru a discuta cu o persoană aflată în acea zonă. Nu a fost loc de negocieri, pentru că spiritele s-au inflamat foarte repede și conflictul a explodat. Situația a degenerat și combatanții și-au aruncat în luptă toate forțele.


Se ascut săbiile pentru o răzbunare de proporții în lumea interlopă

Mișcări pe scena politică. Un temut clan interlop îmbrățișează doctrina AUR

Interlopii se pregătesc de război? Poliția, neputincioasă! Se strânge armata pe Facebook