Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul din Brăila, măsură drastică și controversată: se confiscă mașinile și căruțele cetățenilor
Primarul din Brăila, măsură drastică și controversată: se confiscă mașinile și căruțele cetățenilor

Primarul din Brăila, măsură drastică și controversată: se confiscă mașinile și căruțele cetățenilor

Primăria din Brăila a anunțat că va implementa măsuri usturătoare pentru păstrarea curățeniei în municipiu. După spusele primarului, toate mașinile sau căruțele vor fi confiscate

Primăria din Brăila a anunțat că va implementa măsuri usturătoare pentru păstrarea curățeniei în municipiu. După spusele primarului, toate mașinile sau căruțele vor fi confiscate dacă vor arunca gunoi pe domeniu public. Măsurile vor intra în vigoare de miercuri, 17 februarie.

Vehiculele confiscate vor fi vândute sau distruse.

Ce a declarat primarul din Brăila

Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcționat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi văndute și veniturile vor intra la bugetul național (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruțele vor fi distruse.

Ca și în alte situații delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm și aceste lucruri”, a precizat Marian Dragomir pe contul său de Facebook.

Stabilirea culpelor şi confiscările se desfășoară cu ajutorul angajaților de la Primăria Municipiului Brăila, de la Garda de Mediu și Poliția Locală.

Camerele de supraveghere montate pe străzi vor furniza imaginile pentru identificarea celor care aruncă gunoi.