Evenimentul ZileiActualitateRomânia e în stare de șoc! S-a întâmplat acum….Video tulburător

România e în stare de șoc! S-a întâmplat acum….Video tulburător

România e în stare de șoc! S-a întâmplat acum….Video tulburător
O acrobată în vârstă de doar 19 ani a căzut în gol în timpul unui spectacol organizat de circul din Hunedoara. Înregistrarea video vorbește de la sine.

Poliţia din Hunedoara a întocmit dosar penal, după ce o acrobată de 19 ani de la un circ maghiar a căzut de la înălţime, în timpul unei reprezentaţii. Tânăra a fost internată la spital cu diagnosticul politraumatism prin cădere, scrie Ziaruldeiasi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, poliţiştii au întocmit duminică dosar penal, după ce sâmbătă, în jurul orei 15.30, a avut loc un accident la un circ din Budapesta care susţinea reprezentaţii în Hunedoara.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă, dupa ce o acrobată a cazut si s-a rănit în timpul unui spectacol de circ ce a avut loc în Hunedoara. Cercetările se fac sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Acrobata are 19 ani, cetăţean maghiar, de la un circ din Budapesta. A fost internată la Spitalul Municipal Hunedoara cu politraumatism prin cadere”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.


Accesează: