Românce cu iubiţi celebri

Românce cu iubiţi celebri

Leonardo DiCaprio nu este singurul bărbat renumit care a picat în mrejele unei românce.

Mădălina Ghenea este un model de succes. Ea a defilat pentru numeroşi creatori cunoscuţi ca Gucci, Roccobarocco sau Alberta Feretti. Una dintre apariţiile ei notabile a fost cea din calendarul Peroni. Românca locuieşte în Italia de când cariera ei a prins aripi.  "În Milano mă simt extraordinar datorită prietenilor pe care îi am aici. Am avut norocul să cunosc oameni pe care să mă pot baza şi care mi-au fost alături când am avut nevoie", spunea ea anul trecut într-un interviu pentru EVZ.

Viaţa Mădălinei Ghenea se desfăşoară mai mult pe drumuri, iar unul dintre acestea a aruncat-o în braţele lui Leonardo.

Ei s-ar fi cunoscut la Cannes, unde actorul a venit cu iubita lui din acea perioadă, Blake Lively.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mădălina a mai fost asociată de presă în trecut cu artistul Eros Ramazzotti.

Ea a fost aleasă acum patru ani să fie "iubita" cântăreţului într-un videoclip.

La scurt timp, au început să apară zvonuri conform cărora cei doi ar avea o relaţie. Ramazzotti avea 44 de ani, iar Mădălina, 20.

Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio nu este singurul model de origine română care a cucerit bărbaţi celebri din showbiz.

Una dintre relaţiile mediatizate a fost cea a actriţei Alina Puşcău cu regizorul şi producătorul Brett Ratner. Cei doi s-au despărţit anul trecut după o relaţie care a durat patru ani. Asta nu s-a întâmplat pentru că producătorul serialului "Prison Break" şi românca s-ar fi certat, ci pentru că el voia o relaţie serioasă, iar ea nu era pregătită pentru asta.

Alina, care a apărut de curând topless în filmul "Conan", spune că a rămas prietenă cu Ratner şi după despărţire.

Irina Lăzăreanu, care a apărut şi ea topless într-un pictorial al unei reviste, l-a cucerit pe rockerul Pete Doherty. Ea s-a mutat în Londra la 15 ani pentru a studia baletul şi tot atunci cei doi s-au cunoscut. Cariera ei a evoluat rapid mai ales datorită faptului că fosta logodnică a lui Doherty, Kate Moss, a recomandat-o ca model. La scurt timp după ce rockerul s-a despărţit de Moss, el şi-a găsit alinarea în braţele Irinei. În 2007 cei doi s-au logodit, dar firea impulsivă şi excentrică a lui Doherty a făcut ca relaţia să nu dureze prea mult. El s-a despărţit de româncă pentru că o voia înapoi pe Kate.

Acum câţiva ani, Enrique Iglesias a fost cuplat de ziarişti cu modelul Liliana Pintilei. Presa spunea că ea a cauzat scurta despărţire a cântăreţului de Anna Kurnikova, cea cu care Enrique trebuia să se căsătorească. Presupusa relaţie a durat prea puţin pentru a fi confirmată de paparazzi.

Relaţii cu oameni de afaceri

Alte românce, cele mai multe stabilite în Italia, s-au orientat spre oameni de afaceri cunoscuţi. Un bun exemplu este relaţia nepoatei părintelui Galeriu, Ruxandra Galeriu, cu fostul selecţioner al Angliei, Sven Goran Eriksson. Ea susţine că relaţia lor a durat mai bine de doi ani.

Catrinel Menghia este soţia unui fost fotbalist italian, Massimo Brambati, şi actual om de afaceri, iar Alexandra Dinu, după Adrian Mutu, a început o relaţie cu producătorul de film Andrea Rizzoli, moştenitorul celui mai mare imperiu media din Italia. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lbA3Q5-syCk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UwtOVrJztMo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UfOqnANheAc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/KsCxrZ0b0CE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2GJM7E5wQJQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6786Dd_9m44" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>