Evenimentul Zilei > Actualitate > Uluitor! Un român este în discuții avansate pentru a prelua FC Barcelona. „Confirm această știre, în caz că va apărea”
Uluitor! Un român este în discuții avansate pentru a prelua FC Barcelona. „Confirm această știre, în caz că va apărea”

Uluitor! Un român este în discuții avansate pentru a prelua FC Barcelona. „Confirm această știre, în caz că va apărea”

Victoraș Iacob, fost atacant la Steaua și Rapid, a declarat că este foarte aproape să preia echipa FC Barcelona, după ce a absolvit The Johan Cruyff Institute.

Victoraș Iacob (38 de ani) susține că a urmat cursurile The Johan Cruyff Institute și este foarte aproape să devină antrenoru echipe mari a celor de la FC Barcelona. Fost atacant la Oțelul Galați, Rapid sau Steaua, Iacob a intrat în direct într-o emisiune la Radio Sport 1 și a făcut declarații năucitoare.

„Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona”, a afirmat fostul fotbalist, în emisunea „Gol după gol”. „La ce categorie de vârstă”, a întrebat moderatorul. Iacob a răspuns: „La categoria principală! E o responsabilitate și confirm această știre, în caz că va apărea. Cred că a ajuns și la Barcelona. Cam astea sunt noutățile”. Iacob n-a precizat și o dată clară la care va deveni antrenorul lui Lionel Messi și Luis Suarez. „Asta e o discuție personală. O să ne auzim foarte bine și în alte emisiuni. Sunt puțin exclusivist din acest punct de vedere. E vorba de o posibilă mutare în viitor. Sunt discuțiile pe care le-am avut și atât. Pentru moment, doar atât pot declara. Sunt și emoțiile de rigoare.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: