Evenimentul Zilei > Monden > Rivale pentru inima lui Nick Rădoi. Cântăreața Alina Radi, dezvăluiri despre iubita omului de afaceri
Rivale pentru inima lui Nick Rădoi. Cântăreața Alina Radi, dezvăluiri despre  iubita omului de afaceri

Rivale pentru inima lui Nick Rădoi. Cântăreața Alina Radi, dezvăluiri despre iubita omului de afaceri

Deși s-au despărțit, Alina Radi continuă să țină legătura cu Nick Rădoi, chiar dacă acest lucru o deranjează pe actuala parteneră a omului de afaceri.

Cântăreața Alina Radi a povestit care este relația dintre ea și omul de afaceri Nick Rădoi, chiar și acum după ce s-au despărțit. Ea a povestit că noua parteneră a acestuia, Mădălina Apostol, nu este de acord, simțindu-se, probabil, amenințată.

Deși s-au despărțit de ceva vreme, cântăreața nu a încetat să comunice cu omul de afaceri. Cei doi țin legătura, chiar dacă Rădoi este într-o relație stabilă cu Mădălina Apostol.

În opinia Alinei Radi, noua iubită a omului de afaceri este deranjată de faptul că încă păstrează legătura cu acesta. Mădălina Apostol s-ar simți nesigură de relație și se teme, susține Alina Radi, de sentimentele pe care le nutrește Nick Rădoi, față de ea.

„Probabil o deranjează că noi ținem legătura. Am vorbit tot timpul cu Nick. Eu nu sunt un pericol pentru relația ei. Ea dacă e sigură de ceea ce simte Nick pentru ea, n-ar trebui s-o deranjeze”, a declarat Alina Radi, la Antena Stars.

Ce i-a separat pe Alina Radi și Nick Rădoi

Alina Radi a relatat, tot pentru Antena Stars, care au fost motivele care au dus la separarea ei de omul de afaceri Nick Rădoi. Potrivit spuselor sale, între ei nu au existat nici conflicte, nici neînțelegeri. Motivul a fost legat de faptul că ea a trebuit să rămână în România și nu l-a putut însoți pe Nick Rădoi în Statele Unite. Iar acest lucru a dus la răcirea relației și la finalul poveștii lor de dragoste.

„Noi am avut o altfel de relație. Noi nu ne-am spus: «Gata, ne despărțim! De mâine nu mai suntem împreună». M-au reținut niște contracte în România la care nu aveam cum să renunț, iar pe el l-a deranjat foarte tare și de aici s-a rupt totul”, a mai spus cântăreața.

Înțepături între rivale

În urmă cu câteva zile, Alina Radi și-a înțepat rivala, pe Mădălina Apostol, spunând că între aceasta și Nick Rădoi nu este dragoste. Ea a dezvăluit că cei doi sunt doar „prieteni intimi”, nimic mai mult.

„Ei au relație de prieteni intimi. Dacă ar fi fost să se căsătorească o făceau, da ea spune că au o relație de opt ani, timp în care ei au făcut o fată și el a mai avut relații. Ei nu sunt împreună, eu vă spun aceste lucruri cu certitudine. Sunt foarte sigură de ceea ce spun. El îmi spune tot, vorbim. Ei practic sunt despărțiți că nu stau împreună, e partea a doua dacă ea a fost două luni în vacanță la el, dar nuntă nu vor face niciodată”, a spus Alina Radi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: