Evenimentul Zilei > Actualitate > Multimilionarul român din SUA, momente de coșmar! „Acum înțeleg de ce mor oamenii”
Multimilionarul român din SUA, momente de coșmar! „Acum înțeleg de ce mor oamenii”

Multimilionarul român din SUA, momente de coșmar! „Acum înțeleg de ce mor oamenii”

Nonconformistul milionar român Nick Rădoi (57 de ani) trăiește în California, Statele Unite și a trecut prin cele mai cuplite momente din viața lui.

După ce a fost infectat cu noul coronavirus, milionarul a reușit să depășească, cu greu, acest dramatic episod din viața lui.

Nick Rădoi spune că a ignorant acest virus mortal, iar acum acum îi încurajează pe toți să poarte mască.

La mijlocul lunii aprilie, Nick Rădoi a decis să se mute la vila sa din Mexic, nemulțumit de restricțiile din SUA.

„Nu îmi vine să cred ce se întâmplă în SUA, magazinele sunt goale, străzile sunt pustii. America este o țară puternică, însă… acum e doborâtă. Las Vegas era un oraș în care nu dormea nimeni, acum e pustiu, cazinourile, restaurantele sunt toate închise. E ca într-un film de groază. Am decis să plec în Mexic pentru că aici nu este atât de restricționat totul. Aici magazinele, mall-urile sunt deschise, oamenii se distrează.”, spunea Nick Rădoi pe atunci.

Acum, milionarul îi imploră pe toți să nu-i urmeze exemplul, să fie precauți, responsabili și mai ales să poarte masca, în care el nu credea.

„Am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, ne-a spus el, în exclusivitate. Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu.

Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine”, a spus Nick Rădoi.

Acum, controversatul afacerit mărturisește că s-a infectat cu Covid-19 la cazino.
„În California e totul închis, nu prea ai cum să te distrezi, tot ceea poți să faci este să mergi în cazino, să joci. În cazino, lumea era ca înainte, fără măști, cazinourile erau supraîncărcate de oameni și, undeva acolo, s-a întâmplat să iau coronavirus. Bineînțeles că am simțit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut să stau la spital și am urmat tratamentul acasă. Vreau să zic că n-aș dori nimănui să treacă prin această situație.

Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, a declarat Nick Rădoi.

Milionarul îi sfătuiește pe toți să se protejeze: „Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva.

Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei”, a conchis Nick Rădoi, potrivit antena3.ro