Ritual de lună plină în Capricorn. Ce trebuie să faci și cum te va ajuta să ai mai multă energie

Ritual de lună plină în Capricorn. Ce trebuie să faci și cum te va ajuta să ai mai multă energie Sursa foto: Arhiva EVZ

Luna plină în Capricorn este în acest an pe data de 3 iulie. Puține persoane știut că acest moment ne poate ajuta să ne încărcăm cu energie și să avem forțe proaspete pentru a trece cu bine peste momente dificile.

Luna plină din iulie este supranumită și Luna plină a Cerbului. Acest moment ne poate ajuta să observăm care sunt lucrurile care nu mai funcționează în viața noastră, dar și să ne dea energie pentru a trece cu bine peste perioade dificile. Energiile Portalului Sirius, care atinge vârful la doar o zi după această Lună Plină, ne va ajuta să avem mai multă putere pentru activitățile de zi cu zi.

Pentru ritualul de Lună plină în Capricorn, pe care îl poți practica până pe data de 11 iulie, vei avea nevoie de:

  • Instrumente de curățare aurei la alegere (de exemplu: bețișoare de plante uscate, spray-uri cu ulei esențial, tămâie),
  • Apă fierbinte,
  • Cană mare de ceai sau castron,
  • Pix și hârtie,
  • trei sau patru ierburi diferite pentru a face o apă de curățare infuzată (ceaiul de plante în vrac este o variantă),
  • Meditația Cosmică So Hum

Ce trebuie să faci pentru acest ritual

Pentru început, va trebui să îți cureți aura și împrejurimile. În cazul în care nu știi cum să faci acest lucru, vei putea spune următoarele fraze: „mă curăț de sus până în picioare, aducând lumină la tot ce trebuie să meargă. Onorez luptele cu care m-am confruntat, dar știu că le pot aborda cu un har mai mare. Salut înțelepciunea, salut munca. Îmi permit să fiu răsplătit, îmi cunosc valoarea.”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe măsură ce îți vei curăța spațiul, vei spune și aceste propoziții: „îmi curăț spațiul cu lumină și energia iubirii. Acordez acest spațiu la cea mai înaltă vibrație. Fie ca toți cei care merg prin acest spațiu să se simtă calmi, liniștiți și iubiți. Spațiul meu este curățat, spațiul meu este protejat.”. Ulterior, vei lăsa intuiția să te ghideze pentru a selecta ierburile cu care îți dorești să lucrezi. Poți să folosești ierburi uscate sau proaspete. Cel mai important lucru este să te relaxezi. Întinde toate ierburile în fața ta.

În timp ce apa se încălzește, ridică una dintre ierburile pe care le utilizezi, ține-o în mână, studiaz-o sau închide ochii și simte-o. În acest moment, te poți gândi la ce proprietăți de vindecare are această plantă. Un exemplu în acest sens este busuiocul, care te va ajuta să ai simțul umorului. De asemene,a poți ridica un mugur de lavandă și te vei simți că ai vise premonitorii. Ulterior, vei folosi pixul și hârtia pentru a nota orice proprietate de vindecare pe care ai identificat-o, potrivit Sfatulpărinților.ro.