Ovidiu Hațegan a declarat că rezultatului testului de Coronavirus la care a fost supus a fost negativ

Arbitrul a declarat pentru FRF că a fost foarte speriat de ce ar putea indica rezultate testului, întrucât în ultima partidă de fotbal la care a participat au fost mai mulți jucători testați ulterior pozitiv pentru Covid-19.

„Suntem toţi sănătoşi, slavă Domnului! Dintre toţi, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiţii poate nici nu aş fi băgat de seamă.

Recunosc, m-am speriat puţin având în vedere şi faptul că soţia este însărcinată. Am făcut testul şi vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoţii, abia aşteptam să aflu rezultatul. Mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă.

Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenţi şi să ne protejăm, pe noi şi pe cei apropiaţi nouă. Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră şi nimic mai mult. E tot ce contează. Să fim responsabili şi să respectăm măsurile luate de autorităţi”, a declarat Ovidiu Haţegan, potrivit Cancan.