Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLUȚIE TERIBILĂ în lumea științei! Există EXTRATEREȘTRI? Adevărul a stat ascuns chiar sub ochii noștri!
REVOLUȚIE TERIBILĂ în lumea științei! Există EXTRATEREȘTRI? Adevărul a stat ascuns chiar sub ochii noștri!

REVOLUȚIE TERIBILĂ în lumea științei! Există EXTRATEREȘTRI? Adevărul a stat ascuns chiar sub ochii noștri!

Lumea pare obsedată de existența extratereștrilor, iar marile guverne ale lumii alocă, de zeci de ani, sume colosale cercetării spațiului cosmic. Însă una dintre cele mai importante descoperiri astronomice a fost făcută abia recent.

 Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ! NASA a luat, deja, atitudine! Ce se va întâmpla în septembrie 

Astronomii au descoperit faptul că pigmenții plantelor reflectă lumina într-un mod neobișnuit. Prin studierea amprentei de lumină provenită de la planete îndepărtate, oamenii de știință ar putea afla dacă pe suprafațele respectivelor corpuri cerești se află organisme vii capabile de fotosinteză.

Astfel, există posibilitatea filtrării luminii provenite din spațiu și captării doar a celei reflectate de organismele vii. În acest fel, prin folosirea unui astfel de filtru, astronomii vor privi planetele așa cum noi ne-am uita pe timp de noapte, printr-un sistem infraroșu de tip ”night vision”, care ne arată unde se află oamenii, animalele și alte surse de căldură aflate în direcția în care privim.

Tehnica poate fi folosită cu ajutorul telecoapelor moderne pentru a căuta semne ale existenței vieții extraterestre pe suprafața planetelor de pe Alpha Centauri, principalul sistem stelar al constelației Centaurul, aflată la o distanță de 4,37 de ani lumină de Pământ.


 5 arme TERIBILE ale SUA care ar face Rusia PRAF ŞI PULBERE. Cum arată BESTIILE care ÎNGROZESC Moscova | GALERIE FOTO