Evenimentul Zilei > Actualitate > Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ! NASA a luat, deja, atitudine! Ce se va întâmpla în septembrie
Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ! NASA a luat, deja, atitudine! Ce se va întâmpla în septembrie

Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ! NASA a luat, deja, atitudine! Ce se va întâmpla în septembrie

Sfârşitul lumii este aproape, conform informaţiilor furnizate de sute de publicaţii online din Occident, şi se va întâmpla atunci când un asteroid gigantic, cu un diametru de 4 km, va lovi Pământul în zona Americii de Nord.

  UCIGĂTOR! Cum arată cel mai nou SUBMARIN NUCLEAR al SUA pe care Rusia este incapabilă să-l nimicească | FOTO şi VIDEO 

Asteroidul ar urma să intre în coliziune cu pământul în perioada 15-25 septembrie, conform dailyrecord.co.uk.

Scenariu a fost pus în discuţie pentru prima dată în urmă cu un an, de către ministrul Afacerilor Externe al Franţei, Laurent Fabius. Acesta spunea că omenirea se va confrunta cu o catastrofă majoră peste 500 de zile.

Specialiştii spun că un astfel de impact ar avea consecinţe catastrofale, s-ar putea produce cutremure mari, vilcanii din zona Pacificului s-ar putea reactiva, iar coastele americane ar putea fi măturate de tsunami-uri uriaşe, cu o înălţime de peste 100 de metri.

Mai mult decât atât, o parte dintre cei care aderă la teoria conspiraţiei legată de meteorit spun că în septembrie va veni şi sfârşitul lumii, acompaniat de venirea lui iisus şi de Judecata de Apoi.

În urma teoriilor apocaliptice care au împânzit Internetul, NASA a fost nevoită să ia atitudine şi a declarat, recent, că Agenţia „nu are cunoştinţă de nici un asteroid sau cometă care ar putea lovi Pământul. De fapt, nici un corp ceresc de mari dimensiuni nu va lovi Pământul în următoarele sute de ani”, conform publicaţiei Mirror.

În cadrul NASA existăp un întreg departament care monitorizează, constant, riscul producerii unei coliziuni între Terra şi un meteorit de mari dimensiuni.


  5 arme TERIBILE ale SUA care ar face Rusia PRAF ŞI PULBERE. Cum arată BESTIILE care ÎNGROZESC Moscova | GALERIE FOTOPublicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: