Evenimentul Zilei > Sport > Revolta unui important om din sport. Ce le-a transmis premierului Cîțu și lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului
Revolta unui important om din sport. Ce le-a transmis premierului Cîțu și lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului

Revolta unui important om din sport. Ce le-a transmis premierului Cîțu și lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului

Premierul Florin Cîțu a fost arătat cu degetul de Dumitru Dragomir, pentru că nu se implică și la nivelul infrastructurii din fotbal și nu construiește terenuri.

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit despre lipsa de bază materială a fotbalului românesc. Și le-a adresat un mesaj lui Florin Cîțu și Eduard Novak. Prim-ministrul României și ministrul Tineretului și Sportului sunt îndemnați să construiască stadioane. Pentru că la nivel de copii și juniori există în marea majoritate terenuri sintetice. Iar asta se reflectă, mai târziu, asupra calității fotbaliștilor.

„Primul ministru a jucat și el fotbal pe la Vâlcea, nu face nimic!”

„Tot spun la fiecare emisiune. De frică, jucătorii nu învață să facă alunecări, nu învață să dea cu capul, le intră grăunțele alea de plastic în ochi.

Nu se poate așa ceva! Primul ministru a jucat și el fotbal pe la Vâlcea, nu face nimic! Ministrul Sportului…du-te peste ei și faceți în fiecare orășel câte un teren sau două de iarbă, fraților”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

În acest timp, în weekend-ul trecut, președintele Klaus Iohannis a atins și o latură sportivă în discursul său. Liderul de la Cotroceni i-a îndemnat pe români să practice golful. Un sport cunoscut ca fiind exclusivist și extrem de scump. Practic, golful mai este denumit și „sportul milionarilor”.

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis pe români la golf. „Oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic”

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele Klaus Iohannis.