Turtele îți aduc aminte de copilărie petrecută alături de bunici. Sunt foarte simplu de făcut și poți adăuga mai multe ingrediente în funcție de preferințe. Turtele cu ceapă verde sunt perfecte pentru această perioadă a Postului Paștelui.
Turtele cu ceapă verde sunt potrivite pentru această perioadă, mai ales, dacă te-ai săturat de simpla pâine de zi cu zi. În plus, datorită acestei legume turtele vor avea un gust inedit și le poți servi alături de o porție de mâncare sau chiar lângă un pahar de vin alb rece. Aluatul pentru turte este foarte ușor de făcut și preparatul tău fi gata de mâncat în mai puțin de o oră.
Vei avea nevoie doar de câteva ingrediente pentru turtele cu ceapă verde. În ceea ce privește aluatul, va trebui să pregătești: 300 grame de făină, jumătate de linguriță de sare, 120 de mililitri de apă fierbinte, 60 de mililitri de apă rece. Pentru a umple turtele vei forma o compoziție din 10 fire de ceapă verde, 90 de grame de făină, 60 de mililitri de ulei de floarea-soarelui și o jumătate de linguriță de sare.