Renault va lansa un model de oraș cu propulsie spate

Renault va lansa un model de oraș cu propulsie spate

Renault va lansa, peste doi-trei ani, un model de oraș cu propulsie spate, rodul colaborării cu grupul Daimler, mai exact urmarea utilizării unei platforme tehnice comune dezvoltate pentru a fi utilizată de producătorul smart și de cele mai mici game Renault.

Renault va lansa, peste doi-trei ani, un model de oraș cu propulsie spate, rodul colaborării cu grupul Daimler, proprietarul mărcii Mercedes-Benz, vestește ediția online a revistei ”Autocar”. Viitorul autoturism Renault, care ar putea fi următoarea generație a gamei Twingo sau chiar un nou Renault 5, va fi dezvoltat pe o platformă comună cu viitoarele modele smart - de unde și soluția tehnică de care vorbeam.

O altă surpriză pregătită de Renault - placută sau nu, depinde de fiecare - ar fi poziționarea viitoarei game - mai spre zona premium, ceva similar cu inițiativa Citroen (vezi autoturismele cu sigla DS).

Modelul de oraș Renault cu propulsie spate va conduce o ofensivă a producătorului francez care presupune revizuirea aproape completă a portofoliului, în următorii cinci ani, în încercarea de a revitaliza vânzările.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIȚI ȘI:

Producătorul francez Renault evaluează oportunitatea relansării modelului de mici dimensiuni Renault 5.