Reîncarnarea e reală! „Gateway”, studiul de la Pentagon care dovedește asta
- Iulia Moise
- 9 decembrie 2024, 08:31
Proiectul „Gateway” readus în atenția cetățenilor. Un studiu secret al Pentagonului sugerează că reîncarnarea este reală după ce a descoperit că conștiința „nu moare niciodată”.
Studiu: Consțiința nu moare niciodată
Un studiu realizat de Serviciul de Informații al Armatei SUA sugerează că reîncarnarea este reală pentru că, conștiința „nu moare niciodată”.
Intitulat „Analiza și evaluarea procesului Gateway”, raportul de 29 de pagini a fost redactat de locotenent-colonelul Wayne M McDonnell din armata SUA în 1983 și declasificat de CIA în 2003.
Cercetarea a reapărut pe rețelele sociale, datorită unui clip al unei stand-upere din Chicago, Sara Holcomb, care trage concluzii și spune: „Suntem destul de siguri că reîncarnarea este reală.”
„Conștiința este energie și există în afara înțelegerii noastre asupra realității,” a spus Holocomb, parafrazând pagina 19 din raportul de informații al armatei lui McDonnell. „Și energia... nu moare niciodată.”
Proiectul „Gateway Expereance”, în atenția armatei
Studiul oficial al Pentagonului, a fost comandat pentru a înțelege mai bine ce făceau colegii lor de la inteligența Armatei trimițând personal la un mic institut din Charlottesville, Virginia, care lucra la un alt proiect de cercetare, numit: „Gateway Expereance”.
Proiectul „Gateway”, atunci secret, bazat pe analiza lui McDonnell, era „un sistem de antrenament conceput pentru a aduce o forță, concentrare și coerență îmbunătățite... pentru a altera conștiința.”
De acolo, obiectivul ambițios al Gateway era să schimbe conștiința practicianului „în afara sferei fizice pentru a scăpa în cele din urmă chiar și de restricțiile timpului și spațiului.”
Cel puțin conform lui McDonnell, descoperirile Institutului Monroe care au întărit ideea de reîncarnare au fost profunde.
„Când conștiința se întoarce la Absolut [jargonul Monroe pentru un domeniu dincolo de spațiu și timp], aduce cu ea toate amintirile acumulate prin experiența în realitate”, așa cum a înțeles el concluzia Institutului, cu privire la faptul că amintirile se transmit de la o viață la alta prin reîncarnare.
Sau, așa cum a spus Holocomb mai concis într-unul dintre numeroasele videoclipuri ale utilizatorilor TikTok fascinați de studiul metafizic al Armatei SUA: „Ești destul de sigur că reîncarnarea este un lucru real?' Da”.
2.500 de cazuri de presupusă reîncarnere, subiectul studiului din Virginia
Comedianta, care postează sub numele @mad_hatter_news pe TikTok, a făcut de asemenea referire la un vast studiu realizat de Divizia de Studii Perceptuale a Școlii de Medicină de la Universitatea Virginia, care a compilat o bază de date cu peste 2.500 de cazuri de presupusă reîncarnare.
Multe dintre cazuri au implicat copii cu vârsta sub cinci ani care pretindeau că își amintesc „amintiri dintr-o viață anterioară pe care pretind că au trăit-o”.
„De ce copiii?” Holocomb a continuat în postarea ei. „Se pare că ei sunt cei care își amintesc cel mai ușor viețile anterioare.”
INSCOM, spionaj psihic în plan astral
Dar proiectul „Gateway” a explorat mai mult decât simple întrebări spirituale despre reîncarnare, natura conștiinței și viața de apoi.
Raportul ltcol McDonnell, ca membru al Comandamentului de Informații și Securitate al Armatei SUA (INSCOM), se ocupa de spionajul psihic pe planul astral. Spionajul psihic implică utilizarea unor presupuse abilități paranormale pentru spionaj.
INSCOM, strânsă legătură cu NSA
În 1983, INSCOM era condus de generalul maior Albert Stubblebine III, unul dintre cei mai mari susținători ai războiului psihic din cadrul armatei americane.
Joe McMoneagle, care a servit ca Vizionar la Distanță Nr. 1 într-unul dintre programele de spionaj psihic ale generalului-maior Stubblebine, a declarat că rolul său era să folosească viziunea la distanță pentru a spiona bazele militare rusești și a aduna informații.
A petrecut mai mult de 20 de ani ca așa-numit „vizionar la distanță”, lucrând la Fort Meade în Maryland, care este, de asemenea, sediul Agenției Naționale de Securitate. (NSA).
„Rata mea de succes era de aproximativ 28 la sută”, a spus McMoneagle. „Poate că nu sună foarte bine, dar am fost aduși să ne ocupăm de cazurile fără speranță.”
„Informațiile noastre au fost apoi verificate în raport cu orice alte informații disponibile pentru a construi o imagine de ansamblu. Ne-am dovedit a fi niște „spioni” destul de utili.
Astăzi, la pensie, McMoneagle este activ în Consiliul de Consiliere și trainer pentru Institutul Monroe, același institut al cărui proces „Gateway” a fost studiat de INSCOM al Armatei SUA în raportul lor din 1983.
INSCOM folosit pentru a definitiva raportul „Gateway Expereance”
În cele din urmă, raportul „Gateway Experience” , al lt. col. McDonnell, a avut ca scop verificarea informațiilor furnizate de institutut ca antreprenor de apărare. El a fost folosit în acest program, INSCOM al Armatei, pentru a operaționaliza experiențele „dincolo de corp” pentru spionaj.
În rezumatul său, McDonnell a concluzionat: „Există o bază solidă și rațională în termeni de parametri ai științelor fizice pentru a considera Gateway ca fiind plauzibil în ceea ce privește obiectivele sale esențiale.”
„Intuițiile nu doar personale, ci și de natură practică și profesională par să se încadreze în limitele așteptărilor rezonabile,” a continuat el, validând în esență strategia de „spionaj psihic” a INSCOM.
Ltc McDonnell: „Gateway” era real și posibil dar greu de controlat
Dar era un aspect, a remarcat el: Aceste experiențe erau greu de controlat sau direcționat constant, ceea ce Ltc McDonnell a sugerat că ar necesita un antrenament lung și atent.
Cu alte cuvinte, deși oficialul Armatei a constatat că Gateway era real și posibil, era nevoie de mai multe cercetări pentru a ajunge într-un punct în care serviciile de informații ale SUA să poată să-l folosească efectiv.
Ltc McDonnell a prezentat apoi recomandări ca Army INSCOM să facă studii suplimentare despre Gateway, deși în acest moment nu este clar dacă au fost lansate și alte studii.
Pagina 25 din raportul „Gateway” lipsește, ceea ce duce la controverse
În mod misterios, o pagină din raportul ltcol McDonnell lipsește, pagina 25, în mijlocul unei secțiuni în care el contura posibile utilizări practice de apărare ale Gateway.
Omiterea a atras atenția unor cititori care au lansat o petiție pe Change.org cerând CIA să o publice, conform daylimail.co.uk..
CIA, însă, spune că nu a avut niciodată pagina de la bun început, alimentând teoriile că a fost lăsată intenționat deoparte din cauza tehnicilor puternice descrise pe pagina 25.