Concursul se adresează domnişoarelor şi doamnelor cu vârsta minimă de 15 ani, care trebuie să vină îmbrăcate în ie românească, să poarte pe cap o coroniţă din flori naturale şi să ştie o poveste legată de Sânziene. Vor fi acordate trei premii care constau în încălţăminte, poșete și alte accesorii: premiul I în valoare de 1200 lei, premiul II în valoare de 800 lei şi premiul III în valoare de 500 lei. Toate participantele la concurs dar şi vizitatorii magazinelor ANNA CORI din Iulius Mall Timișoara și Shopping City Timișoara, în ziua de 25 iunie 2016, vor primi cadou un voucher de cumpărături beneficiind de o reducere cu 20% a preţului pentru fiecare produs achiziţ̦ionat.
           Înscrierile se pot face la magazinul ANNA CORI din Shopping City Timişoara începând  cu data de 12 iunie 2016 până pe data de 24 iunie 2016, ora 17:00  sau pe e-mail: [email protected].

           Regulamentul concursului este disponibil la sediul magazinului ANNA CORI din Shopping City Timişoara, str.Calea Şagului sau în format electronic pe www.annacori.com.

 

Ilie Cornea, fondator DENIS

 

Te-ar putea interesa și: