Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta, în stare gravă? Dezvăluirile care îi îngrijorează pe britanici
Regina Elisabeta, în stare gravă? Dezvăluirile care îi îngrijorează pe britanici

Regina Elisabeta, în stare gravă? Dezvăluirile care îi îngrijorează pe britanici

Nu mai este un secret că Regina Elisabeta se confruntă cu probleme de sănătate. După ce starea ei s-a agravat, surse din Familia Regală au dezvăluit că sunt șanse mari ca suverana să nu ajungă la comemorarea unui an de la moartea prințului Philip.

Comemorarea unui an de la moartea soţului ei, prințul Philip, va avea loc pe 29 martie, la catedrala Westminster Abbey din Londra. Surse din Familia Regală au recunoscut că starea de sănătate a Reginei Elisabeta s-a agravat. Aceasta nu și-a mai făcut simțită prezența la multe evenimente importante, iar suverana de 95 de ani ar putea rata și ceremonia omului cu care și-a petrecut întreaga viață.

Prinţul Philip s-a stins din viață anul trecut, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Toată Familia Regală va fi prezentă la comemorarea lui, mai puțin prințul Harry și Meghan. Sursele regale au mai mărturisit că Regina a anulat, deja, luni, prezenţa sa la ceremonia religioasă de Ziua Commonwealth. Medicii au considerat că este un real pericol deplasarea de la Castelul Windsor până la Westminster Abbey. Specialiștii i-au recomandat să nu participe nici pe 29 martie.

Sursa: flickr.com

Conform presei birtanice, medicii i-au propus să apeleze la un scaun cu rotile pentru a putea lua parte la comemorarea prințului Philip. Alte surse au declarat că Regina nu mai poate sta în picioare și nici măcar nu își mai plimbă câinii prin curte.

„Nu se simte prea bine”, a confirmat o sursă regală pentru ziarul The Sun. Regina, care va împlini 96 de ani pe 21 aprili,e s-a confrunat și cu virusul COVID-19. Suverana a mai primit o veste proastă de la nepotul său, prințul Harry. Acesta i-a transmis că nu va ajunge la comemorarea bunicului lui, mai ales după ce a aflat că nu mai are parte de protecție. Poliția din Marea Britanie nu i-a mai asigurat paza după ce a plecat din familia regală.

Prințul Harry nu va ajunge la comemorarea bunicului său

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, refuză să participe la ceremonia de comemorare a bunicului său, Prințul Consort Philip, care a încetat din viață în luna aprilie a anului trecut. Nici soția sa, Meghan, nu își va face simțită prezența, potrivit purtătorului de cuvânt al Ducelui de Sussex.

Fiul prințului Charles dorește să o viziteze pe Regina Elisabeta, dar nu se mai simte în siguranță în Regatul Unit. Acesta a pierdut orice fel de protecție în momentul în care a decis să se mute în SUA cu familia sa.

„Este de la sine înțeles că vrea să se întoarcă să-și vadă familia și prietenii și să continue să sprijine organizațiile caritabile care îi sunt atât de aproape.”, spunea în urmă cu ceva vreme reprezentantul său legal.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: