Prințul Harry, în război cu Regina Camilla. Culisele conflictului cu mama vitregă

Prințul Harry, în război cu Regina Camilla. Culisele conflictului cu mama vitregă Sursa foto: dreamstime.com

Regina Camilla ocupă cea mai înaltă poziție în rândul personalităților regale active, în timp ce Regele Charles și-a luat o pauză de la evenimentele publice. Acest lucru este probabil dificil pentru Prințul Harry să accepte, sugerează o sursă din cercul regal.

Potrivit sursei, ideea că Regina Camilla este percepută ca lider al familiei sugerează că Prințul Harry nu ar reveni temporar în Marea Britanie pentru a sprijini familia, deoarece poziția înaltă a acesteia probabil nu îi este pe plac în acest moment.

Poziția pe care o are Regina Camilla, greu de digerat de prințul Harry

El a iubit-o pe Regina Elisabeta a II-a însă probabil că resimte un sentiment de frustrare la gândul că Regina Camilla ocupă această poziție. Și știm că el crede că această poziție ar trebui să fie ocupată de mama lui, Prințesa Diana”, a spus expertul regal.

Potrivit acestuia, ideea ca Regina Camilla să conducă acum îi pune dificultăți prințului Harry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Camilla a ales să își dedice această săptămână pentru a fi alături de Charles în timpul tratamentului său pentru cancer.

De la primirea diagnosticului, ea a participat la 13 evenimente în mod individual, iar acum ea își dorește să fie acasă cu soțul ei. De altfel, sentimentele sunt reciproc împărtășite.

Totodată, alte surse au declarat că deși Regina Camilla nu se aștepta să se afle în poziția de a conduce familia, regina este absolut pregătită să facă ceea ce trebuie pentru instituție, potrivit Express.

Regina Camilla

Sursa foto: Arhiva EVZ

Ducele de Sussex, relație tensionată cu mama sa vitregă

Relația dintre prințul Harry și Camilla a fost descrisă cu amănuntul și în cartea fiului cel mic al Regelui Charles, „Spare”.

Harry a afirmat că Regina Camilla a furnizat informații false presei pentru a-și îmbunătăți propria imagine, iar el a caracterizat-o drept „periculoasă” și „ticăloasă”.

Ulterior, într-un interviu pentru a-și promova cartea, el a spus: „Camilla a fost o a treia persoană în căsnicia lor (n.r. a părinților lui), dar ea trebuia să-și reabiliteze imaginea. Asta o făcea periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică.

Datorită legăturilor pe care ea le făcea... a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea pe cale să devină regină consort, urmau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta”.

Regina Camilla

Sursa foto: Facebook

Prințul Harru a menționat că atât el, cât și fratele său, Prințul William, l-au rugat pe Regele Charles să nu se căsătorească cu Regina Camilla, deoarece se temeau că ea ar putea deveni „mama lor vitregă rea”.