Record mondial la genuflexiuni. Număr incredibil reușit de un bărbat în 24 de ore

Record mondial la genuflexiuni. Număr incredibil reușit de un bărbat în 24 de ore Sursa foto :timliufitness.com

Un bărbat din Illinois a intrat în istorie când a stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare număr de genuflexiuni efectuate într-o singură zi, care a fost de 26.100.

 

Tony Piraino, un locuitor din Decatur, Illinois, și-a început îndrăzneața încercare de a doborî recordul la ora cinci dimineața, pe 5 aprilie, și și-a atins obiectivul la aceeași oră, pe 6 aprilie. În acea perioadă de douăzeci și patru de ore, el intenționa să efectueze 26.000 de ghemuiri, ceea ce i-ar fi permis să depășească cu 1.000 de ghemuiri recordul mondial care fusese stabilit de Joe Reverdes din Rhode Island în anul 2020.

Record mondial la genuflexiuni

Piraino a avut grijă să ia câteva pauze mai lungi pe parcursul zilei, pe lângă pauzele de 30 de secunde la fiecare 22 de genuflexiuni din timpul antrenamentului. Acest lucru a fost făcut pentru a se asigura că are rezistența și energia necesare pentru a-și îndeplini obiectivul. În plus, el s-a asigurat să consume o cantitate mare de băuturi energizante și gustări care abundă în carbohidrați. În ciuda faptului că i-a informat pe reporteri că începuse să se simtă epuizat la jumătatea încercării, el a reușit să își depășească propriile așteptări.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ora cinci dimineața, Tony Piraino nu numai că depășise recordul anterior de 25.000 de ghemuiri, dar își depășise și obiectivul personal de 26.000, cu o sută. Atletul din Illinois este încrezător că încercarea sa va fi recunoscută de Guinness World Records, chiar dacă recordul său nu a fost încă confirmat de organizație.

David Goggins, un atlet care a stabilit un record mondial în 2013, realizând 4.030 de tracțiuni în 17 ore și 45 de minute, a fost sursa de inspirație pentru Piraino, care a declarat reporterilor locali că s-a inspirat de la Goggins. Can't Hurt Me, o carte scrisă de Goggins, a fost citită de acesta de atunci, iar el a luat decizia de a-și testa limitele.

sursa: odditycentral.com