Conducerea postului s-a repliat imediat și, conform cancan.ro, va aduce la pupitru o altă jurnalistă de marcă. Noua prezentatoare și vedetă a canalului va fi nimeni alta decât Mădălina Dobrovolski, ex-purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis!

Dobrovolski, fostă Pușcălăi, este un nume cunoscut în presă, iar la Realitatea va ocupa același loc pe care-l avea Denise Rifai.

Sunt bani frumoși la televiziunea lui Cozmin Gușă, dacă este să dăm crezare celor spuse de Laura Chiriac. În urmă cu exact un an, fosta prezentatoare intra într-un conflict deschis cu Denise Rifai, iar din cearta celor două au ieșit la iveală informații interesante cu privire la nivelul de salarizare de la Realitatea.

„Am fost întrebată de o colegă jurnalistă cum îmi voi cumpara (…) cu un salariu de 5.000 de lei. Ăsta e nivelul dezbaterii publice din România pe tema alegerilor locale. Un salariu de 5.000 de lei e considerat indecent. Adică din acest motiv au furat PSD și PNL bugetul sectorului, să-și cumpere oamenii sandale decente. În Sectorul 1, unde candidații se acuză că le dau mită alegatorilor mese și «mizilicuri», e important să ai sandale «decente» pentru a deveni primar!”, afirma Laura Chiriac la momentul respectiv.