Evenimentul Zilei > Sport > Reacții după derapajul lui Pițurcă de la TV: „Ne cerem scuze”
Reacții după derapajul lui Pițurcă de la TV: „Ne cerem scuze”

Reacții după derapajul lui Pițurcă de la TV: „Ne cerem scuze”

Postul de televiziune Telekom Sport și-a cerut scuze pentru apariția în spațiul public clipului cu discuția șocantă dintre Victor Pițurcă și realizatorul Silviu Tudor Samuilă.

Postul de televiziune Telekom Sport a reacționat după apariția în spațiul public a unui dialog presărat cu numerosase insulte la adresa unor oameni din fotbal. Conversația a avut loc între Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă, prezentatorul de la Telekom Sport, într-o pauză publicitară a unei emisiuni sportive. Aceasta a apărut în spațiul public după ce realizatorii au omis să taie la montaj aceste pasaje.

Fost antrenor al Craiovei, Victor Pițurcă, a participat recent la emisiunea „Sport Report” pe Telekom Sport unde a vorbit desprefotbal. Ulterior, cei de la televiziune au încărcat pe net emisiunea fără să scoată și discuțiile din pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă.

După incident, Telekom Sport și-a prezentat scuze telespectatorilor, lui Victor Pițurcă și persoanelor menționate în videoclipul cu pricina, care a devenit viral.

„Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip”, se arată în comunicatul de presă.


Moment șocant la TV, cu Pițurcă. Dialog incredibil surprins de camere. VIDEO


Reacția lui Silviu Tudor Samuilă

La rândul său, moderatorul emsiunii, Silviu Tudor Samuilă și-a cerut scuze lui Victor Pițurcă pentru apariția în spațiul public a unei conversații private.

„Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm.

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!”, a transmis realizatorul emisiunii.

Dialogul care a stârnit atâta vâlvă

*Piţurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!

*Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da…

*Piţurcă: Nu numai asta. Aveam un puşti portar, Popică (n.r. – Laurenţiu Popescu), l-am băgat în cupă şi i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze şi pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el şi în cupă!

*Samuilă: Ce jeg!

*Piţurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru şi mi-a zis că e răzmeriţă în vestiar. De unde ştii, mă, tu că e răzmeriţă? Ştii tu ce-i aia?! O ştiu eu, o ştii tu că vin şi îţi spun ţie câţiva jucători?!

*Samuilă: S-au obişnuit prost cu antrenori sclavi, cocoşaţi.

*Piţurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult şi pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era bulangiu. O să vezi că îl schimbă şi pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

*Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

*Piţurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaş dreapta… Am auzit deja că e nemulţumit, sunt multe discuţii.

*Samuilă: Îmi povesteau ăştia că se uită el pe InStat, are păreri…

*Piţurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora aşa trebuie să le faci. Banii!

*Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-aţi luptat pentru drepturile dumneavoastră.

*Piţurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era şeful.

*Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

*Piţurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

*Samuilă: M-a mirat că aţi preluat din mers echipa.

*Piţurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un şut în cur, să mă dea afară şi să-i dau banii. Aşa trebuia să-i fac.

*Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.