Evenimentul Zilei > Actualitate > REACȚIA CNA la „Cazul Zăvoranu”: „Lucrurile astea infectează spațiul public”
REACȚIA CNA la „Cazul Zăvoranu”: „Lucrurile astea infectează spațiul public”

REACȚIA CNA la „Cazul Zăvoranu”: „Lucrurile astea infectează spațiul public”

Antena Stars a difuzat în direct înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, cu watermark.

Consiliul Național al Audiovizualului ia poziție în cazul scandalului mediatic provocat de decesul Mărioarei Zăvoranu. La propunerea Dorinei Rusu, membru CNA, se va realiza o monitorizări de linie a televiziunilor care au difuzat imagini în cazul înmormântării mamei Oanei Zăvoranu, anunță paginademedia.ro.

Cu excepția Digi 24, aproape toate televiziunile au urmărit evenimentul și au preluat imagini. Antenele au avut exclusivitate asupra subiectului, iar Antena Stars a difuzat în direct înmormântarea. Cu watermark.

„Vreau să iau în discuție spectacolul grotesc care a avut loc cîteva dintre televiziuni la sfârșitul săptămânii în legătură cu moartea mamei Oanei Zăvoranu. Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuție într-un fel sau altul. De altfel înțeleg că au fost și sesizări destul de multe în acest weekend. Aș vrea să cerem o monitorizare de linie și să luăm în discuție săptămâna viitoare, probabil, pentru că totuși lucrurile astea infectează spațiul public și mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem așa peste asta noi, ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualului”, le-a spus Dorina Rusu membrilor CNA.

Monica Gubernat, membru CNA, a cerut ca monitorizarea de linie să înceapă de joi seara, cu emisiunea WowBiz în care Oana Zăvoranu a apărut într-o rochie foarte sumară și a renunțat la lenjeria intimă. „Sigur că este binevenită monitorizarea de linie. Mi-aș dori din tot sufletul să se discute săptămâna viitoare, dar depinde și de direcția noastră de monitorizare. Singura mea rugăminte e ca la această monitorizare de linie să se adauge și seara anterioară morții Mărioarei Zăvoranu, când am înțeles că doamna Zăvoranu s-a dezbrăcat la un post TV, bănuiesc că se numește Kanal D”, a spus Monica Gubernat.

Până ieri, CNA a primit șase sesizări în cazul Zăvoranu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: