Miliardarul Zoltan Teszari vrea să deschidă o televiziune de top care să completeze portofoliul media al companiei Telecom și care ar putea fi lansată într-un an.

Noi studiouri în sediul din Panduri

Ideea apariției unei televiziuni generaliste în portofoliul RCS&RDS nu este nouă și se vehiculează de câțiva ani. Digi deține cea mai nouă aparatură, dar și cel mai mare platou din România, unde se filmează „SuperJurnal”-ul lui Toni Grecu. Deocamdată, însă, surse din trust spun că strategia lui Teszari este să se dezvolte în zona radio, mai ales că, pentru preluarea posturilor Pro FM, Info PRO, Music FM și Dance FM, s-a cheltuit o sumă destul de mare. „În noul sediu din Panduri se fac ultimele finisaje pentru ca angajații din stațiile Pro FM, Info Pro, Music FM și Dance FM să se poată muta. Emisia posturilor se face acum din fostul sediu al stației. S-a achiziționat a paratură și s-au făcut studiouri. Totul va fi gata în douătrei luni. În cel mai scurt timp posturile vor putea fi ascultate și pe platforma Digi Online”, au dezvăluit surse din RCS, pentru EVZ.

DIGI FM cu pachet grafic făcut de Chemistry

Mai mult, din toamnă, vom putea asculta DIGI FM. „Avem destui jurnaliști care să asigure conținutul, iar Digi 24 și-a făcut loc între televiziunile de știri”. Conducerea companiei Telecom vrea să transforme licența națională a Info PRO în DIGI FM, care va fi un radio de știri. „Ca și în cazul Digi 24, pachetul grafic al postului va fi făcut de Chemistry, firma din Londra ce lucrează și pentru BBC și cu care a fost lansat și Digi 24. Au început lucrul în martie și abia așteptăm să le vedem”, a dezvăluit sursa citată.

Te-ar putea interesa și: