Al Hilal a pierdut returul cu Al Sadd, trupa qatareză antrenată de Xavi, fostul mare jucător al barcelonei, scor 2-4, la Riad, dar a stat la adăpostul victoriei din tur, 4-1, înregistrată pe teren propriu. Calificarea lui Al Hilal în finala LC Asiei l-a mulțumit la maximum pe Lucescu Jr. „Încă nu realizez, sunt în stare de şoc! E fantastic, încă nu realizez ce s-a întâmplat. Mergem în continuare pe drumul nostru şi sper să câştigăm finala. E greu de explicat.

Să ştiţi că aici sunt jucători de calitate, poate fi un fotbal foarte plăcut, un fotbal foarte spectaculos. Este foarte uşor să treci de la o stare la alta, de la încredere mare la lipsă de încredere, de la controlul jocului, la pierderea totală a controlului jocului.Niciodată nu ai linişte şi nu ai siguranţă. Nu există un echilibru mental care să îţi dea această siguranţă pe parcursul unui joc. Poţi să domini meciul şi să ai un avantaj foarte mare şi în zece minute acel avantaj s-a dus. Nu e prima dată când se întâmplă”, a declarat Răzvan Lucescu la Telekom Sport.

În finala Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal se va duela cu învingătoarea dintre Guanghzhou Evergrande (China) şi Urawa (Japonia).