Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Lucescu, cotat de presa din Turcia printre candidații favoriți să o preia pe Fenerbahce
Răzvan Lucescu, cotat de presa din Turcia printre candidații favoriți să o preia pe Fenerbahce

Răzvan Lucescu, cotat de presa din Turcia printre candidații favoriți să o preia pe Fenerbahce

Răzvan Lucescu este cotat de presa din Turcia printre candidații favoriți să o preia pe Fenerbahce.

În săptămâna în care Dan Petrescu a spus adio lui Kayserispor, iar Marius Șumudică a rămas în continuare fără victorie la cârma lui Rizespor, ziariștii turci relatează că șefii lui Fenerbahce sunt interesați să ajungă la o înțelegere cu fiul lui Mircea Lucescu.

Chiar dacă antrenorii români au avut viață grea, în ultimele două luni, în prima divizie din Turcia, presa de pe Bosfor anunță că încă un tehnician din țara noastră are șanse să preia conducerea băncii tehnice a unei formații de top din Super Lig.

După ce s-a despărțit, la mijlocul acestei luni, de arabii de la Al Hilal, Răzvan Lucescu a intrat în calculele bașkanilor de la Fenerbahce.

Șefii clubului galben – alabștrilor nu sunt deloc mulțumiți de evoluția germanului Mesut Ozil și a celorlalți coechipieri ai săi, sub comanda antrenorului principal Erol Bulut, și se gândesc tot mai serios la o schimbare.

Erol Bulut are zilele numărate

Jurnaliștii de la site-ul fotomac.com.tr scriu că actualul tehnician al lui Fener are zilele numărate la timona formației de pe stadionul „Şükrü Saracoğlu”, iar fiul lui Il Luce e cotat printre favoriții conducerii turce.

„Erol Bulut este pe marginea prăpastiei, iar unul dintre numele aflate pe lista celor de la Fenrbahce Istanbul este cel al antrenorului român Răzvan Lucescu” au dezvăluit ziariștii din „Țara Semilunei”.

Lucescu jr. a mai spus o dată nu lui Fener

Tehnicianul din România, în vârstă de 52 de ani, a mai fost aproape de a ajunge la titrata echipă din capitala Turciei și în vara lui 2020, însă Lucescu junior a declinat atunci oferta sosită pe numele său.

„Lucescu a fost luat în calcul de clubul turc și în vara trecută, dar acesta a refuzat atunci oferta, motivând că se află sub contract cu gruparea din Arabia Saudită, Al Hilal” au mai relatat jurnaliștii de la fotomac.com.tr.

După ce a câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul Arabiei Saudite și Cupa Regelui, Răzvan Lucescu a fost demis de arabi, în urmă cu două săptămâni de zile. Cu antrenorul român la cârmă, Al Hilal a pierdut, în sezonul actual, poziția de lider și a ajuns până pe cea de-a treia treaptă a podiumului.